Renault 56 - achteruit versnelling

Hallo allemaal, een goede vriend van mij heeft een renault 56 die wij met zijn 2en weer gangbaar willen gaan maken maar nou is het achteruit-tandwiel afgebroken.... wie kan ons daaraan helpen? of eventueel een donor versnellingsbak/achterbrug mvgr Menno Nieuwenhuis!
Menno-Fiatagri

Reacties

Wimsumar
Beste Menno-FiatAgri: Informeer bij:

swustetractoren.nl/swuste.php/…
Ik denk dat er bij ons ook nog een ligt maar ik weet het niet zeker , ivm ziekte ben ik voorlopig niet op de zaak maar ik zal even informeren bij m'n vader zodat hij even kan kijken , mijn collega's weten het niet omdat zij niet in deze oude trekkers zitten
rickrenault
Moet je even vragen bij terschure oosterzee daar heb ik gister nog twee zien liggen volgens mij van een 56 liggen wel buiten
Wimsumar
Beste Menno-FiatAgri: Weet je wel zeker dat het tandwiel kapot is of denken jullie dat omdat de trekker achteruitrijdend zo'n hels jankend geluid maakt?
Dat janken in de achteruit is namelijk "normaal" bij een Renault-56 (en kan slechts tijdelijk weer opgelost worden met nieuwe lagerbusjes).
Menno-Fiatagri
Nee we hebben het deksel van de versn-bak eraf gehad en er was duidelijk een stuk uit het tandwiel... iedereen bedankt ik ga verder met jullie informatie! Met vriendelijke groet Menno Nieuwenhuis!
rickrenault
@Wimsumar onze r 56 maakt ook een soort jankend geluid in de 4 de versnelling
Wimsumar
Beste RickRenault:
Quote @rickrenault:
onze r 56 maakt ook een soort jankend geluid

Niet prettig om te horen maar geeft verder niks. Is nog nieuwigheid. 😉
rickrenault
@Wimsumar ik denk geen nieuwig heid haha heeft al dik over de 15000 moteruren
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 56 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!