Automobilist met vuurwapen bedreigt tractorbestuurder, Vollenhove (Ov.)

Vollenhove - De politie van Steenwijkerland heeft een automobilist uit Vollenhove aangehouden. De man bedreigde afgelopen week een tractorbestuurder op de Noordwal in Vollenhove met pepperspray en een vuurwapen.

De twee kregen het met elkaar aan de stok over een verkeerssituatie, waarbij de automobilist uit Vollenhove de tractor wilde passeren. Tot schrik van de tractorbestuurder, trok de Vollenhovenaar een pistool en dreigde ook met pepperspray. Het bleek later om een alarmpistool te gaan.

De tractorbestuurder noteerde het kenteken van de auto, zodat de Vollenhovenaar kon worden aangehouden.

Deel dit topic

Reacties

Ernst-Jan
't moet niet gekker worden...
533 inter
Lopen echt meer gekken vrij rond dan dat er vastzitten
Dion
T word met de dag gekker...
Siebenga
Om jullie uit de droom te halen! dit gebeurd elke dag bedreiging door een conflict op de weg!
GROENEDEERE
De realiteit in Nederland. Besef dat t in Rusland velen malen erger is. In Amsterdam kom ik ook geregeld in conflict met medeweggebruikers bv als een stoplicht te snel weer op rood gaat. Ik stap bij zo'n conflict nooit uit de kraan en vraag hun beneden te blijven op mijn hoogte is een trsp tegen de neus zo gedaan met dn klomp. Gelukkig is t nog niet zover gekomen
jd4050
Laatst heeft een klant van ons ook nog een klap in zn gezicht gehad van een medeweggebruiker
gypCaseXL
Dat een verkeersconflict vaker gebeurd is niks bijzonders. maar om iemand met een pistool en pepperspray te bedreigen!! dat vind ik te zot voor woorden!!!
Renze
Iemand die mijn leven bedreigt is vogelvrij, Prins Bernhard heeft zelf gezegd dat je geweld mag gebruiken om je te verweren !

Dus als ik met de kraan was, had hij een klap met de bak gekregen 😄
JD 6430 The Best
@Renze tegen die tijd dat jij gaat zwaaien met je bak, staat de boze weggebruiker al lang weer aan de kant...
Renze
@JD 6430 The Best als je dreigt zn auto in elkaar te beuken, wil je niet weten hoe snel hij maakt dat hij die in veiligheid brengt door ervandoor te gaan... Heb wel eens eerder een bumperklever gehad op een smal weggetje, aangedrukt, toen hij me uiteindelijk inhaalde, voor me stopte en op me af kwam om te knokken heb ik m de auto weggedrukt terwijl hij ernaast stond en op me af kwam... Hij wist niet hoe snel hij weer in de auto moest komen, toen die voor me uit begon te rijden 😃

Nee hoor, als je mij bedreigen wilt ben je aan het verkeerde adres. Ik wacht niet tot ik klappen krijg, zorgen dat je de overhand houdt op de situatie dan loopt het met een sisser af 😉
walker1
@Siebenga inderdaad, niks bijzonders, ik ben dagelijks onderweg voor mijn werk en kom door heel Nederland en bijna elke dag zie je wel ongelukken, bijna ongelukken, asociaal weggedrag, verkeersruzies, enz.
PacoFotografie
Ik heb ook regelmatig dat automobilisten op raarste plekken me inhalen/proberen in te halen of dat ze even laten horen/met een vinger zwaaien. Terwijl ik aan de rand van de buitenste witte lijn rijd met mijn grasmaaier

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1