Illustratie van:

John Deere 6130 - versnelingsbak

Ik ben bezig voor school met project over de uitleg van de handleiding. nou is mijn vraag of iemand mij beetje kan uitleggen hoe deze omkeerkoppeling van deze john deere werkt het is een gewone handgeschakelde bak. (zie link).

Deel dit topic

Reacties

johndeere6100
Zover ik weet is dat de vooruit en achteruit werken met 2 verschillende koppelingen waarvan de vooruit een soort van prise direct veroorzaakt en de achteruit werkt door middel van het vastzetten van de ringwiel van het planetair stelsel, in dit planetair stelsel zitten in plaats van 3 tandwielen in de drager 6 tandwielen waarvan steeds 2 bij elkaar zitten en waarvan 1 in verbinding staat met het ringwiel en de ander met het zonnewiel. Doormiddel van deze overbrenging krijg je de omkeerschakeling van vooruit naar achteruit, neutraal zijn beide koppelingen los. Deze omkeer gedeelte word aangestuurd doormiddel van stuurschuiven die aangestuurd worden door de hendel
timotje112
@johndeere6100 heel erg bedant! ben hier weer mooi mee geredt.
johndeere6100
Graag gedaan
koenjohndeere
Mooie tractor hea timo!
timotje112
@koenjohndeere jmmr dat het een john deere is he
koenjohndeere
@timotje112 maak je er een inter van haha

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0