Verzekering belgie

Ik wil mijn tractor laten keuren maar mijn vraag was welke verzekering kan ik best nemen en wat kost deze verzekering

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Dan moet je gewoon contact opnemen met de verzekering in België, simpel toch....
erik9831
Ik heb 3-4 weken geleden een verzekering genomen bij KBC voor een John Deere 1120 met 50pk en die kwam uit rond de 171€ voor een jaar. Dit is geen oldtimer verzekering, want bij oldtimer zijn er bepaalde beperkingen.

Het mag misschien een domme vraag lijken ... Maar als het echt teveel gevraagd is om iemand gewoon info te bezorgen, dan is het serieus slecht gesteld met de instelling van vele mensen hier op het forum blijkbaar.

Sommige mensen zouden echt eens naar zichzelf moeten kijken ... echt onbeschoft vind ik het !!!!!
Fendttrisixfan
Verzekering voor tractoren is bijna bij elke maatschappij gelijk, prijzen draaien tussen 140 en 180€
Fendt__power
Voor jou speciale prijzen!
driesvancauter
Oke dank u
Boemrang
Quote @erik9831:
Het mag misschien een domme vraag lijken.
Sommige mensen zouden echt eens naar zichzelf moeten kijken, echt onbeschoft vind ik het !!!!!

Zijn we in het geheel mee eens, alleen jammer dat een bepaald persoon het niet wil inzien, en daar zeer velen zich op ergeren, en deze bepaalde persoon blijft maar doorgaan, topic naar topic...
Vele zullen dit met mij eens zijn dat het gewoon te gek wordt.
looper321
@Boemrang ,
@erik9831 bedoelt jou als een van die mensen waarmee het series slecht gesteld is.

je komt HEEL BOT over met je reactie:
Quote @Boemrang:
Dan moet je gewoon contact opnemen met de verzekering in Belgi�, simpel toch....

nu moet je dat niet zitten omzeilen alsof jij niet bij die genoemde mensen hoort!!!!
driesvancauter
@Boemrang ik weet dat ik topic na topic aan maak maar als je niks aan ervaren personen vraagt kun je ook niks leren he i
Boemrang
Quote @looper321:
nu moet je dat niet zitten omzeilen alsof jij niet bij die genoemde mensen hoort!!!!

Inderdaad, zelf geef ik scherpe reacties, en dit zal ik ook blijven doen, dus bereid jullie maar voor.
Enne @driesvancauter ze worden het gewoon moe dat jij voor elk hakke fietje een topic aan maakt, terwijl je het zelf al kunt bedenken hoe je het aan kunt pakken.
Maar hoe vaak zijn er al goede tips en reactie's aan gevoerd waar je totaal niets mee doet, je gaat gewoon je eigen weg, jammer maar helaas maar zo is het wel.
Fendt__power
Quote @Boemrang:
Inderdaad, zelf geef ik scherpe reacties, en dit zal ik ook blijven doen, dus bereid jullie maar voor.
Enne @driesvancauter ze worden het gewoon moe dat jij voor elk hakke fietje een topic aan maakt, terwijl je het zelf al kunt bedenken hoe je het aan kunt pakken.
Maar hoe vaak zijn er al goede tips en reactie's aan gevoerd waar je totaal niets mee doet, je gaat gewoon je eigen weg, jammer maar helaas maar zo is het wel.

Je hebt echt helemaal gelijk! hij heeft nou al ik denk 10 topics in 2 weken gemaakt en waarover, Nergens over!
Niekpetje
@Boemrang nou ik maakte eerst ook topic na topic aan toen ik er nog niets van snapte en heb er veel van geleerd. ik heb ook botte reacties gekregen van mensen zoals jij die altijd veel beter weten.
Mijn-eerste-deutz
@boemrang: er staat toch nergens dat je verplicht bent de forums en foto's te kijken. Laat staan reageren.
Niekpetje
Boemrang
Quote @Mijn-eerste-deutz:
er staat toch nergens dat je verplicht bent de forums en foto's te kijken. Laat staan reageren.

Er staat ook nergens dat je verplicht bent om zoveel topic's te maken....
En daarbij de grootste groep hier ergert zich hier mateloos aan, maakt niet uit hoe je het went of keert...
JD5620
@ boemrang ja en als je ergens aan iriteert reageer je toch niet jij reageert altijd bot tegen dries oke hij heeft veel topics nou en mag nhij zelf weten.
Boemrang
Quote @JD5620:
en als je ergens aan iriteert reageer je toch niet

Die nu de grootste commentaar hebben zijn nog niet zo gek lang lid van TF, enne daarbij geef ik dan ook zeer vaak goede oplossingen aan....
Maar wees gerust, ik ga gewoon rustig door met mijn scherpe kritiek....
Niekpetje
Ja en als er zo door wordt gegaan is dit topic helemaal voor niets geweest dus hou het maar effe bij de vraag.
Boemrang
Quote @Niekpetje:
Ja en als er zo door wordt gegaan is dit topic helemaal voor niets geweest dus hou het maar effe bij de vraag.

Dan moet je eens voor de aardigheid kijken wie het probleem aan het maken is, ik gaf als eerste een gewone en normale reactie, dat daar andere TF leden een groot probleem van gaan maken is het niet mijn probleem....
GD tuning Garyp
Quote @Boemrang:
Enne @driesvancauter ze worden het gewoon moe dat jij voor elk hakke fietje een topic aan maakt,
Ik niet 😃
Boemrang
@GD tuning Garyp
Maar jij bent ook een uitzondering 😃 😃 😃
GD tuning Garyp
@Boemrang Ik geniet ervan 😃
Boemrang
Quote @GD tuning Garyp:
Ik geniet ervan :D

Jij mag hier ook van genieten, maar niet verder vertellen 😃
Niekpetje
@Boemrang volgensmij heeft @erik9831 geen namen genoemd. dat jij je dan meteen aangesproken voelt kan ook niemand iets aan doen. dit is trouwens ook meteen mijn laatste reactie op dit topic want deze discussies ga ik niet aan
looper321
Quote @JD5620:
@ boemrang ja en als je ergens aan iriteert reageer je toch niet jij reageert altijd bot tegen dries oke hij heeft veel topics nou en mag nhij zelf weten.

@Boemrang , je moet het zo zien, (ik las dit laatst als een reactie): het is net een lopend buffet, staat het gerecht/vraag je aan, dan doe je wat op je bord/geef je antwoord. als je het niet lekker/nuttige vraag vind, dan loop/lees je verder.
erik9831
Dit is de enige reactie die ik hier zal geven.

Het is zoals @Niekpetje zegt, ik heb geen enkele naam genoemd. Toch geef jij @Boemrang een reactie op wat ik had geschreven, door mijn woorden te gebruiken om een tweede maal @Driesvancauter aan te vallen.

Blijkbaar ben je daar zeer goed in, woorden van anderen zo te verdraaien en zo te laten uitkomen dat mensen zich belachelijk gemaakt voelen en misschien zichzelf gekwetst voelen.

Ook zeg je dat het meerdere mensen stoort dat Dries hier vele topic's opent. Dat kan zo zijn, maar zij reageren niet op zijn topics met ongepaste antwoorden, die jij omschrijft als scherpe kritiek. Scherpe kritiek die je toch niet zal laten. Zoals je zelf zegt, er staat nergens geschreven dat je verplicht bent om zoveel topic's te openen, maar blijkbaar voel je jezelf geroepen om hier toch iets aan te doen ... Vreemd.

De mensen die volgens jou de grootste commentaar hebben op dit moment zijn redelijk nieuwe leden van TF zeg je. Ik ben inderdaad nog maar recentelijk lid geworden op TF, omwille van de vele kennis die hier is, de vriendelijke sfeer dacht ik, de mooie foto's en de filmpjes die hier staan. Dus nu voel ik mij ook aangesproken omdat je blijkbaar het erg vind dat er nieuwe leden bijkomen op dit forum. Zeker leden die dan nog vragen stellen over hoe een probleem op te lossen.

het is ook zoals @looper 321 zegt, het is net een lopend buffet, staat het gerecht/vraag je aan, dan doe je wat op je bord/geef je antwoord. als je het niet lekker/nuttige vraag vind, dan loop/lees je verder.

Ik vind het dan eigenlijk ook erg dat je dit niet wilt doen, en hiervoor jou bekende scherpe kritiek wilt bovenhalen. Waar maak je jezelf toch zo druk in ... Dat is niet goed voor uw tikker. Op een dag stopt hij met tikkeren en is alles voorbij. Geniet van het leven in plaats van kritiek te leveren, dat is voor niets of niemand goed.

Kritiek mag er zijn, begrijp mij niet verkeerd, maar dan als het er echt over is aan het gaan ... Zoals het nu in dit topic is geweest.

Met opbouwende commentaar kom je veel verder in het leven dan de verzuurde mens uit te hangen.

Dit topic zou voor andere mensen ook goed geweest zijn, moesten er mensen reageren met ik betaal bij die verzekering zoveel en andere zeggen dat ze daar en daar zoveel betalen. Dan kan het ook zelf goed zijn om hieruit conclusies te kunnen trekken of jezelf teveel betaald of dat je een correcte prijs betaalt.

Iemand zei dat het tussen de 140 en de 180€ was ... dus je kan er toch een klein bedrag mee winnen op jaarbasis gezien.

De eindconclusie van het verhaal: Het is zoals Johan Cruijf het ooit verwoorde "ieder nadeel heb zijn voordeel" en dan mijn bijvoegsel hierop "je moet het alleen willen inzien"
Boemrang
Quote @erik9831:
ik heb geen enkele naam genoemd

Dat klopt inderdaad @erik9831 je heb geen namen genoemd, maar lees voor de aardigheid eens jou eerste reactie bovenaan, daar verwoord je zelf,

"Het mag misschien een domme vraag lijken ... Maar als het echt teveel gevraagd is om iemand gewoon info te bezorgen, dan is het serieus slecht gesteld met de instelling van vele mensen hier op het forum blijkbaar.
Sommige mensen zouden echt eens naar zichzelf moeten kijken ... echt onbeschoft vind ik het !!!!!"

Je kunt al bij je zelf nagaan op wie dit bedoeld is.

En lees toch eens voor de aardigheid mijn allereerste antwoord, daar is totaal niets verkeerd achter te zoeken, als het door de mede tf leden verkeerd opgepakt wordt is het toch jullie eigen probleem, en niet het mijne...
En daarbij, ik geniet zeker van het leven, elke dag zelfs, en het mooie van alles is, de meeste tf leden trappen er met hun grote voeten er allemaal er mooi in, ze happen allemaal geweldig, dus ik geniet dubbel zo veel van, en velen met mij....
johnny p
Dries . Hoor eens bij ethias verzekeringen. Al onze trekkers zijn daar verzekerd voor ongeveer 80€ per trekker. Wel landbouwbedrijf. Opgepast voor particuliere inschrijving van je trekker. Want dan moet je jaarlijks keuring ,witte diesel,en ik denk maar ben niet zeker voor jou trekker c rijbewijs.

En over de discussie. Ik versta iedereen hier wel een beetje. Ja dries opent veel topics. Dan kun je zeggen dat hij leergierig is,maar soms heb ik toch wel de indruk dat eender welke raad je aan hem geeft ,hij toch zijn eigen zinnetje doet.dit is ook niet echt mooi van hem. En over boemrang zijn eerste post. Tja ergens heeft hij wel gelijk. Neem de telefoon te hand en informeer even bij de verzekeringen. Dit kost ook niks en die geven juiste info. Dan kan je nadien hier nog vragen van: verzekering x vraagt zoveel voor een verzekering. Weten jullie een goedkopere/betere.voor de rest storen zijn topics mij niet echt , moest hij alleen maar wat minder eigenzinnig zijn. Just my 2 cents.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
27
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
11