International 845 - Hefinrichting zakt

Beste

Bij mijn inter 845 zakt de herinrichting als ik de stuurschuif van de olie ventielen openzet.
Hij zakt ook een beetje als de stuurschuif niet open staat maar dan pompt hij zich snel weer bij maar als de olie ventielen de hydromotor van de machine moeten aandrijven zakt hij zonder bij te pompen tot volledig op de grond ik heb al wel een nieuwe hydrolik pomp gezet op de trekker maar helpt niet veel. Iemand een idee?

Alvast bedankt
Ik dacht zelf eventueel aan de dichting van de zuiger die de hefarmen ophoog doen bewegen in het liftblok? Zou dit kunnen ????

Deel dit topic

glenn smedts

Reacties

Loeideutz
Je moet het inderdaad gaan zoeken in de afdichtingen van je hefcilinder(s). Zodra jij een ventiel bedient, waarvoor dan ook, dan krijgt je hef geen olie meer. Een teken dat er, inwendig, iets lekt.
ErDee
Pomp kan t sowieso niet zijn, dat geld had jeje sparen kunnen 😉
martijn1998
9 van de 10 keer is dit inwendige lekkage in de hef cilinder.
gypCaseXL
Inderdaad vrij zeker de hefcilinder die lekt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 845 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!