Mc-Cormick D 439 - Verstuivers

Hallo,

Ik ben bezig met het opknappen van een cormick. Nu start deze niet al te best. Ik weet dat dit hoor bij dit soort cormick's. ook rookt hij heel erg, en hij slaat een zuiger over.

Nu wil ik de verstuivers testen, maar waar moet je dan op letten. De openingsdruk? En kun je ook zien als de brandstof niet goed vernevelt wordt?

Nogmaals mijn vraag, Waar moet je allemaal op letten bij het testen van de verstuivers.
Albertmc

Reacties

looper321
Bij welke druk ze verstuiven, of hij egaal verstuift. en als je hem net op die openings druk houd dat hij net niet open gaat, om te kijken of hij dan niet druppelt)
looman
Mijn advies is om brandstofpomp en verstuivers mee te nemen naar Dikkenberg Dieseltuning, zit bij jou in de buurt. Kan ik je aanraden, ben er zelf ook geweest. Die Dikkenberg is een vakman, heeft de spullen super voor elkaar en prijs viel me erg mee. Een telefoontje en je weet het.
wiltie63
Ik zou eerst eens het gloeisysteem controleren want als ze niet goed gloeien starten ze erg slecht
Albertmc
@wiltie63 Alle gloeispiralen doen het, dus daar zit het probleem niet
mestyle
Verstuivers schoonmaken, en afstellen op 150 bar kijken of die niet druppelt maar mooi verneveld. verstuivers op leidingen aanluiten en dan paar keer op startmotor laten draaien en kijken of de pomp de druk aan kan en dan ook nog mooi verneveld zo ja gewoon monteren
b450
Ik zou de verstuivers eerst testen. Als ze ze goed verstuiven en ze niet na lekken zou ik er niets aandoen. De pomp druk is ook minder geworden in verloop van tijd. Die haalt niet perce die 150 bar.
Jan h
Als verstuiver verhaal goed is ,kan ik je aanraden 9 volts gloeiers te monteren,ken je hem niet weer,heb dit zelf ook gedaan met mijn 439
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!