David brown stuurhuis.

Hallo,

En weer heb ik het stuurhuis van mijn david brown 780 eraf gehaald. Ik heb een lager set bestld en het stuur huis uit elkaar liggen van boven waar ik de lagers van heb. Maar ik heb niet echt het idee dat als ik die nieuwe lagers er op zet dat het probleem dan verholpen is, en dat het probleem meer in de overbrenging zit. Is dit echt zo of kan ik hem weer gewoon in elkaar zetten met de nieuwe lagers dat zodat de speling van het stuur eraf is ??

Gr kay

Deel dit topic

Reacties

DB_jansen
Deze speling ligt waarschijnlijk niet aan de lagers, het valt wel te proberen. Wij hebben bij onze ook wel wat speling, maar die is niet bepaald hinderlijk.
DB_KVD
Ja bij mij wel ik ben de hele tijd bezig met corrigeren op de weg.
DB_KVD
Ja bij mij wel ik ben de hele tijd bezig met corrigeren op de weg.
DB_jansen
@DB_KVD Tja das niet echt handig, zit het probleem niet dieper bij de overbrenging? Heel vroeger had m'n opa een 25D daar moest je met je voet de stuurstang tegenhouden 😛
fendtinterfan
@DB_jansen of op 1 kant van een bolle weg rijden, dan gaat het ook goed haha
DB_KVD
@DB_jansens tja das dus nou net mijn vraag of dat het in xe over brenging kan zitte ?
DB_KVD
@DB_jansens tja das dus nou net mijn vraag of dat het in xe over brenging kan zitte ?
DB_jansen
@DB_KVD Dat neem ik dan aan ja, maar waar :?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0