Fendt 515 C - fronthef/aftakas

Hallo

Is er iemand die ervaring mee heeft met opbouw van een orginele fronthef/aftakas voor fendt 515? Ik kan namenlijk gebruikt niet veel van vinden. nou vroeg mij af die van een 300 serie ook past. Lijkt namenlijk verdacht veel op elkaar. Alleen zou mischien dan met voorasvering zitten dat dit bij 500 serie wat anders is gebouwd dan 300, maar je hebt ook 300 met voorasvering, en evt vronthef.
Vergelijk dan onze 308 (HF) met mijn 515 en komt erg veel overeen. Maar mischien iemand hier ervaring mee? Heb dealer nog gevraagd maar durfde het ook niet met zekerheid te zeggen.
alvast bedankt.
gr sander
sander

Reacties

de_nnis
De fronthef van een 308 hf past op een 515, zelf hebben wij een 307 (HF) en een 510 waarvan de fronthef eerst op de 307(zonder voorasvering) zat en een aantal jaar geleden hebben we het zelf het moederblok van de 510 gewisseld met de fronthef van de 307.
De 510 is wel en vier cilinder, maar volgens mij is de rest wel gelijk aan een 515
Sanderzz
@de_nnis lijkt me sterk! 307en 510 zou kunnen, maar een 515 is een 6 cilinder neus is oook breder
1046
Laatste 312 zescilinder,die zoude moeten passen
Fendt926Driver
Quote @Sanderzz:
een 6 cilinder neus is oook breder
waar haal jij die wijsheid vandaan?
Fendt926Driver
Als het past van een 300 heb je hier een site die er een te koop heeft.

tractors-and-machinery.com/site_display_content.ph…

vraag bij jou dealer of ze op de site van fendt voor de onderdelen de fronthef van een 300 en van een 500 uitprinten kun je de nummers vergelijken als die gelijk zijn past het. als er een of 2 anders zijn zou je die er appart bij kunnen bestellen
Fendt926Driver
Of vragen bij deze man in staphorst. heeft ook delen van 500 serie liggen

tractors-and-machinery.com/site_display_content.ph…
Jasperfendt
Hij wil hem van hun 308 af halen denk ik hoefen ze er geen een te kopen
chrizzie6230
Gewoon ff langs de dealer gaan, of ff bellen
B - W
Nu we het toch over frontaftakassen hebben, weet iemand er nog een voor een fendt 900serie generatie 1 te liggen?
sander
Wil em er liever niet af halen maar eentje er bij, maar was zo met die eens aan t vergelijken geweest. Maar zou nog verschil in zitten als je trekker met voorasvering of zonder voorasvering met betrekking dan op de fronthef. Ben al aan het vergelijken geweest met nummers maar kom wel veel overeen, maar bijvoorbeeld heb je de gedeelte waar topstang aan zit hebben ze dit later iets veranderd dat topstang houder er in kan gezet worden, heb je gelijk ander bestel nummer terwijl t evt wel uitwisselbaar is. Dus dat blijft beetje lastig. iedergeval vast bedankt zal morgen die site's eens bij langs. Voor 300 serie is iedergeval wel makkelijker te vinden dan van 500. Alleen zou graag nog willen weten of er verschil in zit als 300 hebt zonder voorasvering ook past op een 500 met voorasvering. De lengte van aanbouwdelen aan zeikant is evt wel te verlengen daar zie ik t probleem opzich niet
sander
Maar volgens jullie moet dit wel kunnen als zo begrijp aan de reacties, alvast bedankt.
sander
Nog iemand ervaringen hier mee gehad?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 515 C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!