Case International 745 XL - vierwielaandrijving

Sinds kort hebben we een case 756 XL gekocht.
maar we komen erachter dat de vierwielaandrijving aan blijft staan en wil niet meer uit.
de vierwielaandrijving word elektrisch in en uitgeschakeld.
heeft iemand hier ervaring mee?
en hoe kan ik dit oplossen?
reinald

Reacties

bartjuh
Meestal is zoiets een zekering probleem. Zou die eerst ff checken
reinald
Nee geen zekeringen ofzo dat werkt allemaal goed
twand2505
Die zekeringen zitten vaak goed weggewerkt in een trekker bij sommige mf's moeten doormidden bij zulke gevalletjes van een zekering
gerjan600
@reinald De jd van de buurman had het ook, bij hem was het een kabel breuk wss want soms werkt het en soms niet.
reinald
Maar bij mij blijft de vierwielaandrijving aan staan
en ik heb stroom tot de aandrijving van de vierwiel
erik9831
Is dit hetzelfde systeem ?

tractorfan.nl/topic/42288/
robertIHC1056
Het feit dat de 4wd aandrijving aan blijft staan is dat er inderdaad geen stroom op de spoel (aansturing koppeling) staat en dus staat ingeschakeld, of de schakelaar is kapot, je zou de bekabeling moeten doormeten waar wel of geen stroom op staat.(ps er moet stroom op staan is die ontkoppeld)
reinald
Kijk daar heb ik wat aan
Bedankt iedereen
inter-Eric
Onder je linker trap zit een filtertje,net achter het kopplingshuis,hierbovenop zit een magneet schakelaartje,dit zit waarschijnlijk vastgeroest,filterhuis er af schroeven,bovenop de 4 kleine inbusboutjes losschroeven,plunjertje er uithalen en met een heeeeel fijn schuurpapiertje met olie opschuuren korrel 400 ofzo,en maar heel lichtjes,alles schoon maken,terug monteren en als het goed is is je probleem opgelost!
monteurtje
@reinald

zekeringen zitten voor onder de kap van het dashbord net achter de voorruit, controleer die eerst, daarna of het lampje in je schakelaar brand als je de 4 wd inschakeld (als het lampje stuk is doet de 4wd het ook niet) als dat allemaal in orde is dan stroom meten op de electro spoel op het filterblokje achter de linker trap, is dit allemaal in orde dan het blokje demonteren en de inwendige schuif gangbaar maken.

@twand2505
als je er nou geen verstand van hebt reageer dan niet, das beter dan domme antwoorden geven.
dat een trekker in 2en moet voor wat zekeringen is dikke onzin.
casefluitje
Zekering controleren of als de schakelaar nog goed is was bij mij wel het probleem
Is een vaker voorkomend probleem dat meestal aan het schakelaartje ligt van het rem pedaal. deze is door slijtage niet meer goed afgesteld en laat dus altijd de 4wd aanstaan, kwestie van afstellen...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!