Grote brand loodsen Philippine

PHILIPPINE - In het Zeeuws-Vlaamse Philippine heeft een grote uitslaande brand zondagochtend enkele loodsen in de as gelegd.

Deel dit topic

Reacties

johndeerefiat
Dit is niet best! Wat voor bedrijf was/is het?
ValtraT202
@johndeerefiat Gok een akkerbouwer
erik9831
Idd ... op google maps staat er een aardappel machine of een bieten machine naast 1 van de gebouwen. Een deel is ook nog een recente nieuwbouw.
rickjd
Loonbedrijf
De tf er
Is een akkerbouwer/loonwerker, doet veel in eortelen ennzz, de brand komt wss door bliksem inslag.
JD6930
Quote @De tf er:
de brand komt wss door bliksem inslag.

Das nie best. Onze buurman heeft ook een keer in een klap blikseminslag in meerdere stallen en een schuur gehad. Dak(golf)platen vlogen er als luciferhoutjes af.

Hij is er alleen wel beter op geworden integen stelling tot andere mensen.

De schuur was een oude ligboxenstal die bomvol carravans etc. stond en waartie een kleien werkplaats in had, er zat varkensmest in de put eronder en dat trok waarschijnlijk de bliksem aan. Nu heeft ie door de muren te laten staan, het dak te verhogen een mooie grote loods. Eveneens nu vol met gestalde carravans en andere zaken als bijv. opgelagen schappen van Albert Heijn.

In z'n stallen die geraakt waren waren wat varkens levend verbrand wat heel erg is natuurlijk, maar nu heel wat jaren na de inslag is een van de 2 stallen inmiddels al weer enkele jaren geleden vervangen door een grotere nieuwbouwstal.

Geeft wel een ongelooflijk harde knal. Ik stond op dat moment in de kamer voor de nog uit staande tv, dacht dat ie ontplofde, zo'n knal was het, ook al was het paar honderd meter verderop. Een vonk kwam bij ons op de plaats terecht.
David Bakker
Mts waverijn volgens mij
fiatfan
Ik hoop zoiets verschrikkelijks nooit mee te maken!
je complete levenswerk in een klap weg...
jand
Hoorde het ook vandaag 3 loodsen afgebrand door bliksem inslag ofzo... en idd bij mts waverijn

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2