Illustratie van:

Holder AM 2 - ontluchten van de oliepomp holder am2

Uitleg van ontluchten van de oliepomp am2

Deel dit topic

Reacties

AG35
Beste Attema,

De Holder 2 en 3 cilinder 2 takt, motoren zijn berucht om hun problemen!! Bij het niet goed ontluchten van de oliepomp, loopt de motor vast! Maar ook bij wel goed ontluchten, kan dit alsnog gebeuren...... Het werken aan deze motoren is een gok. wil je best helpen, maar op geen enkele manier verantwoordelijk zijn, hoe het met jou motor afloopt. Laat maar weten, of je hier mee akkoord bent.
AG35
@Attema Wat is er met de motor gebeurt? In deze link holder-schlepper.de/technik.htm/ Staat meer beschreven van de motoren, ook het ontluchten. Ga ook proberen, of ik een paar scans kan maken uit het handboek, over het ontluchten. Dit is ook in het duits.......
AG35
@Attema Stuur me even een pb met je mailadres. Heb de pagina's gescand. Welk type motor heb je, die met de olie en peilstok onderin het carter, Of die met de olietank en peilstok in de dieseltank?
AG35
@Attema Heb je de diesel, of de olie leidingen vervangen? Ik ging uit van de smeerolie leidingen van pomp naar de motor.
Daar gaat de uitleg ook over. Of wil je de brandstof (diesel) pomp ontluchten?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder AM 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
386