Illustratie van:

Case 721 E - stroom storing

Hallo,

heeft er toevallig iemand ervaring met storing in de elektro. Als ik het licht aanzet en dan de stikstofbol gaan de lichten uit en dan gaan de knipper lichten branden. Er gebeuren allemaal rare dingen met elektrische componenten zonder deze te bedienen. Ik denk zelf aan slechte massa, maar misschien kan iemand mij helpen.

Mvg Joep

Deel dit topic

Reacties

JohnDeere5720
Kapotte printplaat :?
ford5000
Als je de accumulator van de bakvering uit laat doet al het andere het wel gewoon?
Ook je kick down schakeling en de automatische schakeling van de powershift?
joepvanoort
Alleen de koplampen werken niet als ik de accumulator aanzet gaan de koplampen uit stadslicht blijft aan.
joepvanoort
@JohnDeere5720
Hallo,
Hebben jullie de printplaat ook vervangen. Het zijn allemaal storingen die uit het niets komen. Hoe kan ik het eventueel testen dat het de printplaat is.
ford5000
@joepvanoort Dealer de hele module uit laten lezen.
Maar als ik jou zo hoor zou ik eens kijken of de bedrading naar de solenoid die de klep/schuif naar je accumulator bediend wel okee is. Dus draadbreuk of oxidatie.
maarten-inter
Controleer eerst ff accu spanning door op het toetsenbord bij het dashboard het pijltje "omlaag" in te toetsen. als de accus of 1 ervan aan de slechte kant is kunnen er veel verschillende storingscodes worden weergegeven.
als dit goed blijkt te zijn is het waarschijnlijk een massa storing. foutcodes kunnen door een case dealer met est uitgelezen worden. de kans dat er iets mis is met je ecu (printplaat) is erg klein.

zelf kun je nog eventjes controleren of de massakabels rechts onder de cabine (achter de trap en kunststof kap) geen kabelbreuk hebben en of het draadeind waar deze aan vastzitten op het chassis niet verroest of gecorrodeerd is.
JohnDeere5720
@joepvanoort Eigenlijk hebben wij geen case721 E, maar ik denk dat dat de oorzaak (kan) zijn. Omdat uit het niets storingen zijn en dat is meestal een electrice fout door een kapotte printplaat.

ofzoals @maarten-inter zegt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case 721 E (shovel) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1