Kongskilde excellent 2 schaar ploeg

Heeft iemand ervaring met een Kongskilde excellent 2 schaar ploeg? is dit een goede/slechte ploeg? ik zou deze willen gebruiken om te ploegen in tunnels (serre) vandaar dat ik het klein wil houden ( moet hem nog kopen en heb al een 5 schaar, maar is te groot voor een serre 😄 )
ploeg zit nog goed in de verf en heeft een enkel werkende cilinder.

Deel dit topic

Reacties

royd6806
2 schaar ploeg zijn tegenwoordig niet veel meer waard, als alles goed is en mooi verf en zelf vind dat die goed ploeg en je hem vaak gebruikt moet je hem houden

maar daar kan ik niet voor je inschatte
Patrick 2020
@royd6806 15 jaar en verstand van ploegen? Hij vraagt toch ook niet of hij veel waard is? Als hij zich met een 2 schaar wentel goed kan redden, waarom dan niet? Het merk zit wel veel in de grondbewerking, maar heb er nog maar weinig ploegen van gezien. Ik kan er dus niet over meepraten. Maar 2 schaar ploeg wil best, heb er zelf ook 2 voor de hobby. Krone Romanus en Niemeyer Volly Mat. Als de slijtdelen maar netjes zijn en je hebt hem goed afgesteld naar de trekker, maar dat is natuurlijk bij elke ploeg een must..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1