Kuhn hark model?



Sorry voor mijn knip en plakwerk, maar weet er iemand welk model van kuhn deze hark is? Ik heb nl dezelfde op het oog. Deze hark is volgens mij ook ongestuurd, is dit een reden om er van af te zien?

Deel dit topic

Reacties

gypCaseXL
Deze hark zal wel meelopend gestuurd zijn. In dat geval is het geen reden om er vanaf te zien. Meelopend gestuurd werkt prima, mits de wiel steunen helemaal recht zijn.

Verder kan ik je met je vraag niet helpen.
Arrie94
Als hij ongestuurd is gaat hij niet lopen slingeren en bokken bij 20 km/u of sneller!
JD5620
@boereke
Deze hark is volgens mij ongestuurd, welk type het is weet ik niet. Thuis hadden we eerst een Claas 660 liner ongestuurd, nu hebben we een Claas 680 liner gestuurd.

Werkt veel mooier een gestuurde hark loopt veel mooier achter de trekker aan, je kan veel scherpere bochten mee maken.
boereke
Dat is natuurlijk de reden dat wij hem goedkoop kunnen kopen, niemand wil een ongestuurde tegenwoordig. Maar weet er iemand toevallig welke type dit is?
hoest
Dit ia het type voor de ga 7301
casejxu
Ik zeg een kuhn ga682
boereke
Dat is hem inderdaad! Bedankt voor het meezoeken! Heeft er hier iemand ervaring mee of dit redelijke harken zijn?
case ih 956 xl
Deze is ongestuurd gaat veel makkelijker hij gaat niet zo bokken wij hebben een gestuurde en die bokt heel erg
leo en irm
Deze heeft mijn maat ook vaak mee gewerkt, en een paar keer wat gerepareert, achterwielen draaien mooi volgend mee en je kan er 40 mee rijden, probleemloos verder.
een simpelle machine wat betreft reparatie,s en een fijne machine om mee te werken,ik heb wel zelf voor hem een goed frame in het midden gemaakt met zeil zodat hij ook smalle stroken kan harken wel dan een aftakas losnemen
boereke
Ok bedankt voor de reacties iedereen. We harken momenteel met 2 enkele harken (3 en 4,2 m). Bedoeling is om de oudste van 3 m weg te doen en deze dubbele komt dan ter vervanging.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0