Vertraging in as mb trac 700

Hallo,
Weet iemand of de vertraging in de as van een mb trac er groot is en is die er uit te halen komt namelijk een unimog bak in. Loopt hij dan wat harder momenteel nog maar 25 ?
Mvg bas

Deel dit topic

Reacties

Arrie94
1 vraag, kunnen je remmen er tegen? Anders gaat je leven ook harder! 60 of zelfs 80 rijden, tegen normaal 25? Alsjeblieft niet. Of ik heb je verhaal verkeerd begrepen. Wat is precies de bedoeling?
Nick421
Mijn vader heeft een mb trac. En daar licht hetzelfde motorblok in als in mijn unimog. 4 cilinder diesel. Volgens mij is het ook dezelfde versnellingsbak.
Maar in ieder geval: de zijne loopt met eindvertraging ongeveer 25. En mijn unimog haalt de 70 nu wel. Dus zou ongeveer het verschil moeten zijn??

Ik weet zo niet welk type mb trac mijn vader heeft, maar hier is een foto van beide:
tractorfan.nl/picture/758142/
fordsondexta200
@Nick421
Hoef niet per se 70 te rijden maar het mag wel wat harder dan 25 is het mogelijk een eindvertraging er uit te halen?
fordsondexta200
@Arrie94
70 is niet de bedoeling maar 40 lijkt mij beter haalt de 800 ook
old man jose
Meestal zit de vertraging bij een normale achteras in het
differentieel, eindaandrijvingen zij meestal standaard.
steyr 9087
Ja kan wel ken.ook iemand met een mb track die loop 90 km
walker1
Koop gewoon een auto als je zo hard wilt rijden.
SventerHorst
Ik rij zelf ook in een unimog 421 en daar zitten portaal assen onder. Het zelfde as de eerste types mb trac En voor de eerste types mb trac zijn heel veel onderdelen van unimogs gebruikt. Op zich moet hij sneller kunnen rijde. En anders moet je kijken of ze de zesde versnelling niet geblokkeerd hebben
jjgreentree
@fordsondexta200
Wij gebruiken van een kennis mt aardappels rooien een mb 700 met een unimog versnellingsbak loopt 70 km hij kan harder maar komt pk's tekort om helemaal op toeren tekomen maar als je gewoon in z'n eene hoogste versnelling loopt die netjes ruim 40/45

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1