Miniaturen kopen

Hallo,...
Nu was ik de voorbije weken wat opzoek naar gedetailleerde landbouwminiaturen van fendt maar dan wel wat oudere modellen
en machines voor een fendt 936 vario welk merk vinden jullie prijs/kwaliteit het beste.

groetjes inspecteurfendt

Deel dit topic

Reacties

Payton
Neem eens een kijkje op Farmmodels.nl, tractorconnection.nl dat soort sites. En kies iets uit wat je zelf leuk vind, ook voor die prijs.
inspecteurfendt
Nu kijk ik veel op agrimodels.be en t-toys
maar ik ben meer geinteresseerd in andere sites
inspecteurfendt
@Payton
bedankt
mike_v
Wil je ermee spelen? Dan is er maar één merk (naar mijn weten): Siku.

Wil je er een voor in de vitrine heb je meer keus, maar kan niet zeggen welke de beste prijs/kwaliteit hebben.
jd3140
Wiking
inspecteurfendt
@mike_v van siku heb ik rond de 60 stuks staan maar ik zou er willen voor in de vitrine kast te zetten

ik ga bijna naar het middelbaar dan ga ik wat minder tijd hebben om er mee te spelen
inspecteurfendt
@jd3140
Die 936 is van wiking maar de lichten aan de cabine zijn geschilderd voor die prijs mogen het wel echte zijn vind ik
gypCaseXL
Schuco is een goed merk vind ik persoonlijk. maar daar is de prijs ook na.
eddyscania
Ik koop alles bij deze meneer.........

marktplaats.nl/verkopers/2580486.html/
JD6930
Quote @inspecteurfendt:
@jd3140
Die 936 is van wiking maar de lichten aan de cabine zijn geschilderd voor die prijs mogen het wel echte zijn vind ik

Enkel aan de cabine of ook de koplampen?

Alst enkel die frutlampjes aan de cabine zijn vindt ik neit dat er geklaagd mag worden, dat valt maar amper op dat dat gewoon verf is. Bij koplampen valt dit veel meer op omdat er meerdere lampen onder 1 lampkap zitten, das bij die lampen aan de cabine niet, de koplampen zijn ook een stuk groter.

Dat is ook de reden waarom ik de 6120R van Wiking niet heb gekocht, prototype was een prachtig gedetaileerd model, het eindresultaat is alleen een stuk minder mooi door dat nu de koplampen geverfd inplaats van gedetaileerd zijn. Dorens in het oog zijn het, die geverfde koplampen.

Maar om je vraag te beantwoorden, als je echt gedetaileerde modellen wil en Wiking bij de Fendt's nog niet geverfde maar wel gedetaileerde koplampen in de motorkappen heeft zou ik voor Wiking kiezen. Het enige wat dan niet gedetaileerd is zijn de lampen int/aan het dak en die aan de cabine maar die vallen echt niet veel op.

Andere merken hebben vaak wel iets wat opvallend NIET gedetaileerd is, zoals bij Unniversal Hobby's de achterhef, das ook bij Schuco het geval maar daar valt het nog mee.

ROS, weet ik niet, maar volgensmij is Wiking die enige op ERTL na die ooit op een haar na gedetaileerde modellen heeft gebouwd. Jammer dat ze de laatste jaren een erg gedetaileerd model als prototype laten zien en vervolgens het eindresultaat verpesten door de gedetaileerde koplampen te vervangen door geverfde, en dat terwijl Siku wel gedetaileerde kopkampen heeft... En dan niet eens de prijs verlagen omdat hun modellen een stuk minder waard zijn geworden, nee gewoon de zelfde hoge prijs vragen... Dusja als je geluk hebt... Heb je bij Wiking nog Fendt modellen met gedetaileerde koplampen en heb je mooie gedetaileerde modellen.
worteljcb
Wiking, Weise Toys, Schuco, Ros en Marge models bouwen heel gedetailleerde modellen. Universal Hobbies ook zeker, maar daar zitten soms eens foutjes in qua verhoudingen enz. (zoals de Case Puma bijvoorbeeld, echt een mislukking!) En niet alles kan altijd perfect zijn, want anders wordt het te breekbaar of te duur. Verder betaal je voor mooie modellen gewoon de hoofdprijs. Maar ja, het is ook niet gratis om zuks te produceren.. Wil je dat niet betalen dan kom je op Britains. Bouwen de laatste tijd echt knappe modellen voor weinig geld.
Brumfendt
Weise heeft inderdaad zeer mooie modellen, zeker de 5 laatste uitgebrachte modellen.. 306, 309, 306 + fl, 926 en 930.. Schuco en wiking ook wel en dan ga je naar universal hobbies en siku..
Kijk is op www.deminiaturenwinkel.nl
inspecteurfendt
@JD6930 je hebt wel gelijk alleen aan de cabine zijn ze geschilderd zoek eigenlijk wet oudere modellen een 828,939... zijn wat te nieuw

bedankt voor de zeer lange reactie

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0