Banden

Nu ben ik op zoek gegaan voor andere banden onder mijn 845xl en nu heb ik deze set gevonden. marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/…

past deze set inclusief de velgen eronder? kwa hoogte?
er ligt nu 340/85 r 24 voorop en 18,4 r 34 achterop.
deze velgen die ik nu heb zijn voor en achter allebij 8 gaats. passen deze velgen van de link er dan onder? deze zijn ook 8 gaats. ik hoor graag jullie reactie omdat ik zelf niet zoveel verstand heb van banden en velgen.

Deel dit topic

Reacties

interpowerrr
Hoogte past eronder.
fiatfan
Voorwielen passen niet lijkt me. is geen zf bij deze
Ik heb geen verstand van velgen en banden , de verkoper zegt dat ze eronder passen. Iemand die dit wel weet?
Seend
Moet normaal wel onder de trekker passen, voorloop klopt ook wel. Steek van de achterwielen lijkt me zo wel te passen, voorste weet ik niet, voor je eigen gemoedsrust is het beste om e.e.a. ff op te meten. Mooie banden voor een 845.
Ik vond dit ook een mooie bandenset voor eronder, maar dan moeten ze wel passen natuurlijk.
deutzd50
Hallo
steek voor past wel achter niet
banden verhouding dacht ik wel
dat het goed is 99 %

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!