Illustratie van:

Steyr 540 - onderdruk

Hallo,

Ik heb een steyr 540 gezien op marktplaats, maar deze heeft last van onderdruk. Hoe is dit op te lossen? Is dit een duur klusje?

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
In het ergste geval moet uit helemaal uit mekaar....
En je bent zo een paar honderd euro kwijt...
eelke
Onder druk betekend motor versleten.
heimans
Wat wil je, laten doen of zelf doen? Zit nogal een wezenlijk verschil in.
Ga er maar vanuit dat de motor uit elkaar moet, even de zuigerveren bekijken.
Wimsumar
Beste Steyr Robin: De Marktplaatsadvertentie is duidelijk/eerlijk genoeg om te geloven dat de motor versleten is. Kun/wil je revisie zelf doen, dan mag de prijs niet verder omhoog.

link.marktplaats.nl/757451919/
steyr robin
Dus de kop moet er af, het karter er onderweg en de zuigers eruit halen om te kijken wat er pressies vervangen moet worden.
Wimsumar
Beste Steyr Robin: In de advertentie staat dat de trekker slecht start en carterdruk heeft. Een teken van slechte compressie, waardoor de slechte start veroorzaakt wordt.
Ondanks de carterdruk is er een kleine kans dat de slechte start veroorzaakt wordt door onjuiste klepspeling en 3 slechte verstuivers, hetgeen een minder ingrijpende/kostbare reparatie tot gevolg heeft.
janzetor
Is het niet beter om eerst de druk eens te meten? Het kan ook van 1 zuiger (veren) komen. En het gloeien? hier kan ook iets niet goed werken. voor dat geld kun je volgens mij wel een gokje wagen, het zijn volgens mij eerlijke trekkers, zonder problemen.
Prettige feestdagen en een goed en gelukkig trekker jaar gewenst.
steyr robin
Bedank voor de reacties. Ik zie nog wel even of ik hiermee verder ga.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 540 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3