Stoll Profiline FZ8

Ik zou graag een Stoll Profiline FZ8 voorlader kopen, heeft iemand hier ervaring met deze serie van voorladers?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Op mn werk al een aantal van deze voorladers lopen, wel in New Holland kleur, aar zijn precies hetzelfde.
Zijn mooie degelijke voorladers, alleen je moet goed de pennen blijven smeren anders kunnen deze snel slijten. verder eigenlijk nooit niks mee.
Ook vind ik de sluiting zelf niet helemaal super, dit wil nog wel eens stroef en hakerig gaan. Als je dus veel gaat aan/afkoppelen van lader dan vind ik ze niet super. vind de sluiting van een Quick voorlader dan mooier. deze klikt er vanzelf in als de voorlader goed zit.
johan6640
Wij hebben thuis mailleux mx 10 voorlader is makkelijk aan en af koppelen.
ErDee
@nhmonteur Op een Stoll klikt die er ook in een bepaalde stand vanzelf in. Of je neemt de hydraulische vergrendeling 😉
nhmonteur
@ErDee ik bedoel de vergendeling van de voorlader aan de trekker, die vind ik niet fijn. De bakken vergrendelen aan de voorlader gaat idd vanzelf of hydraulisch

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0