Massey Ferguson 1080 - boven grill en ronde spatbordlampen

Hallo, ik ben op zoek naar een bovengrill en spatbordlampen, ik kan het nergens vinden en heb granit, kramp en tractor-onderdelen.nl al helemaal afgezocht, robert brand heb ik ook al gebeld maar hij had ook niet van dit spul,wie weet hoe ik hieraan kan komen?

BVD

Youri Klein Snakenborg
yourisnaak

Reacties

fendt 590
Mischien eens op Ebay kijken of ze daar wat hebben.hebben ze dit type ook in Engeland verkocht.of is het een echt Amerikaan.
yourisnaak
@fendt 590 het is een franse, maar ik vind het veel mooier met die ronde koplampen in de spatborden vandaar
Fendt926Driver
Quote @yourisnaak:
die ronde koplampen in de spatborden
hoe wat waar? bedoel kan jou wel 20 koplampen opzoeken maar misschien zoek jij nr 21. heb je er fotos van wat je zoekt?
heb hier wel een amerikaanse werklamp liggen die werklicht geeft en als je de schakelaar omzet rood wordt. al denk ik dat die voor achter zijn. maar bij mijn mechanisatie bedrijf liggen er ook nog wat op zolder. wil daar wel voor jou gaan kijken maar moet ik wel ongeveer weten of die het zijn. dus misschien een foto ofiets waar ik ze van kan vergelijken. of maak je die werklampen met rood licht ook achterop?
yourisnaak
@Fendt926Driver ik weet niet hoe ik een foto toe kan voegen maar als je iets naar boven gaat staat de foto van mf team kessel in het klein, de lampen die daar voor in het spatbord zitten (zijn er 2) bedoel ik.
Fendt926Driver
Quote @yourisnaak:
foto van mf team kessel in het klein
daar had ik al naar gekeken als je die kleine aanklikt komt de pagina van de 1080 ervoor maar dan weet ik nog de aanspanning niet. bedoel dus waarmee die bij jou trekker aan gemonteerd moet worden.
een foto toevogen is makkelijk. ga naar de foto die jij wilt toevoegen lkil erop met rechtermuisknop ga in scherm naa eigenschappen klik die aan komt weer hulpschermpje en ga daar de url selecteren (blauw maken) en druk op rechter muisknop doe je kopieren daarna in het reageer blokje plakken als je dan reageer indrukt wordt de regel omgezet in een foto. probeer maar.

dacht later nog mijn loonwerker heeft die lampen van zijn new holland 2100 hakselaars gehaald dus misschien dat twentrac (daar hebben jullie de trekker toch ook van) no ergens iets in het magazijn heeft liggen.

zal proberen foto te maken van de lamp die ik heb.
Fendt926Driver
Heb de fotos van mijn lamp erop gezet. kijk maar bij de nieuwste fotos staan er 4 op een wit brandend een rood brandend voorkant lamp en achterkant lamp. kijk maar of je er wat aan hebt en of ik bij mijn mechanisatie bedrijf moet kijken of hij dezelfde heeft.
yourisnaak
@Fendt926Driver ik heb van die witte heb ik er 4 nodig, wat moet je hier voor hebben?
Fendt926Driver
Quote @yourisnaak:
ik heb van die witte heb ik er 4 nodig
ja maar die rode zit er dus bijin. als je de schakelaar omzet wordt de lamp van wit naar rood.
weet zo niet wat deze kost. maar je moet er 4 hebben zei je. kom vrijdag nog wel bij mechanisatie bedrijf zal kijken wat hij nog heeft en wat die kosten. totaalprijs hoor je dan wel. (kan nog wel eens meevallen)
yourisnaak
@Fendt926Driver oh zo, in ieder geval bedankt, heb er wel oren naar:)
Fendt926Driver
Quote @yourisnaak:
heb er wel oren naar
bewaar deze in ieder geval voor jou. anderen moet ik zien hoe het gaat. hoor je nog
yourisnaak
@Fendt926Driver oke mooi
Fendt926Driver
@yourisnaak probeer zelf even om een of 2 fotos van mijn lamp bij jou topic te plaatsen. als er dan mensen zijn die denken zo'n lamp ligt bij mij ook in de kast kunnen ze reageren
yourisnaak
@Fendt926Driver ja doe ik morgen ga zo uit, ga je ook ster?
Fendt926Driver
Ik zet er wel vast een opdit soort lampen ongeveer wordt er gezocht

kramer
Die bovengrill zal je zelf moeten maken, plaatwerk van een 1080 net als bij een 130 is niets nieuw te krijgen, en je vraagt lampen voor in spatborden, heb je ook al amerikaanse spatborden dan?
yourisnaak
Nee maar we gaan gewoon deze spatborden doen en dan met die lampen precies namaken
john deere 4755
google.nl/search/…

zoiets bedoel je toch
john deere 4755
google.nl/search/…

zoiets bedoel je toch
Fendt926Driver
Heb nu wel 2 dezelfde

Fendt926Driver
2 dezelfde en een iets ander rubber om de lamp.

yourisnaak
@Fendt926Driver Hallo, mn vader wil gewoon 4 nieuwe kopen, kan er wel aan komen maar toch bedankt voor de moeite;)
Fendt926Driver
Oke prima. deze horen eigenlijk ook achterop omdat er ook gewoon rood licht inzit
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!