MF 25 kopen ?

Ben op zoek naar een licht trekkertje en de gelegenheid doet zich voor om een MF 25 te kopen. Heb er geen verstand van. Waar moet ik op letten, wat zijn de zwakke punten. De tractor zal niet zwaar worden gebruikt. (Trekken lichte aanhangwagen.) Of zijn er andere/betere merken ?
Groet Folkert

Deel dit topic

Reacties

StevenBomers
Ik weet nog wel een nette MF 35 te staan
Wimsumar
Beste StevenBomers & Noorderlicht:
Quote @StevenBomers:
nette MF 35

Dat is al minder slecht dan een MF 25.
basia
@Wimsumar

+ 1 ; MF als je van sleutelen houdt
StevenBomers
Die mf is compleet gereviseerd en gespoten
MF65
MF 25 en MF 30 / 130 zijn de mindere types van MF, slechte hefinrichting, matige remmen en motoren, daardoor zijn ze vaak ook voor een prikkie te koop.
Wimsumar
Beste Basia:
Quote @basia:
+1

Een "plus 1"? :? Daar verbaas ik me over nu je het troetelkind, de ouderlijke M.F. weer in huis hebt. Want dan kan men doorgaans geen kwaad woord meer verdragen over hun merk. 😉
basia
@Wimsumar

"troetelkind " is wat overdreven ; meer ouwe trouwe lellebel , waar je een haat-liefde verhouding mee hebt .

Maar kom maar es te buorkjen ; praten we verder.
Wimsumar
Beste Basia:
Quote @basia:
haat-liefde verhouding

Dat heb ik ook nog steeds met M.F.. 😄 😞
Allemaal in colonne naar de Hoogovens, maar de laatste M.F.-135 (waar ik 40 jaar geleden het trekkerrijden op heb geleerd) wil ik graag hebben. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4