International 733 - Heft soms niet..

Beste Tractor vrienden!

Ik ga morgen eens proberen uit te zoeken wat het probleem kan zijn bij een 733. Ik dacht meschien zijn hier nog wat tips! De 733 heft heel slecht in het begin als die koud is gaat de hef een stukje omhoog en dan hoor je een geluid alsof die door een overdruk gaat en daalt de hef weer naar beneden hij kan dit goed 10 minuten doen of soms wel veel langer op een bepaalt moment hoor je weer een geluid in de achterbrug en dan gaat de hef wel omhoog en meestal doet hij het dan ook gewoon. Het heeft naar mijn mening niks te amken met dikke olie als die koud is want in de zomer als het heet was deed hij dit blijkbaar ook! er zei me iemand dat er in de bedieningshandels ergens een soort voorregelschuif zit die wel eens kon blijven hangen?? Hier iemand nog meningen? Alvast bedankt!
Interpower

Reacties

Boemrang
Oliepomp????
Interpower
Dan zou ik zeggen dat die het of goed doet of niet en juist beter werkt met dikke olie als met dunne?
ErDee
@Boemrang hoe kan de hef dan gek gaan doen? duidelijk iets in de hefregeling
Boemrang
Quote @ErDee:
hoe kan de hef dan gek gaan doen?

Omdat @Interpower het over een geluid heeft wat net lijkt of hij door de overdruk gaat, vandaar mijn redenatie over de oliepomp...
Maar er zal vast nog een of meerdere antwoorden komen....
guy s
Te weinig olie erop
yourisnaak
Valse lucht in de leidingen? Te weinig olie?
Lindner-kracht
Wij hadden ook zo'n probleem maar dat lag aan de stand van een rode schijf onder de zitting. Daarna was het opgelost, ik weet niet of er bij jou 733 ook een schijf onder de stoel zit.
Interpower
Nee te weinig olie is het probleem ook zeker niet daar zit zeker genoeg op. die rode schijf zegt me even niks.. ik denk zelf aan een klep die ergens blijft hangen of ergens inwendig langs een afdichting af lekt of iets..
johndeere920
Filtertje die bijna dicht zit? Heb dit met mijn same ook gehad op een gegeven moment deed hij niks meer. Filter schoongemaakt en hij diet het weer fijn.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!