Opleiding mbo veehouderij, help!

Omdat dit mijn laatste jaar is op van mijn opleiding, maar toch een andere richting op wil, wou ik wat vragen.

Ik heb een keer iets gehoord over een éénjarige mbo opleiding met cursussen zoals insemineren, klauwkappen en een stage, weet iemand iets over deze opleiding en waar die is?

Alvast bedankt

Gert Pruim

Deel dit topic

Reacties

walker1
Heb je al op websites van de AOC's gekeken? Als ze een dergelijke opleiding ergens aanbieden, dan hebben ze het vast wel op hun site staan.
gprumo
@walker1 ja maar die site zijn vaag qua. Iinformatie.
Herbert
Ik weet wel dat er een 1jarige HBO opleiding is met vooral praktijk zoals klauwbekappen etc
JD5620
@Herbert versnelt melkveehouderij heet die opleiding volgens mij had een maat van mij ook gedaan.
gprumo
@JD5620 weet je misschien de naam de school ?
JD5620
@gprumo Van Hall Larenstein in Leeuwarden, Friesland zit in hetzelfde gebouw als Nordwin Collage.
Herbert
@gprumo Mkm middelkader melkveehouderij in dronten is de opleiding waar ik het over had. Het niveau begin ik nu over te twijfelen. Tussen mbo en HBO was het geloof ik
gprumo
@Herbert heb je daar misschien iets meer informatie over?
EA_MF
@Herbert dat is een associate degree opleiding, tegenwoordig valt dat onder de opleiding agrarisch ondernemerschap. Niveau ligt inderdaad tussen mbo en hbo in.

[url]www.cahvilentum.nl[/url] kun je meer info vinden 😉
Herbert
@EA_MF @gprumo kan wel eens kloppen. Ik doe het niet maar paar uit mn vorige klas zijn dat als vervolgopleiding gaan doen na het MBO dus ik kan je er verder ook niks over vertellen
Tony60
Vroeger leerde je dat op de Lagere landbouwschool, net als scheren en opbinden van de staarten voor tentoonstellingen. Het lijkt me sterk dat je daar nu MBO voor nodig hebt. En anders is dat een behoorlijke degradatie van de opleidingen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3