Adres voor vakantiewerk in Canada gezocht

Hallo,

Ik wil deze zomer samen met een vriend van me voor een maand of twee naar Canada gaan om daar te gaan werken bij een grote akkerbouwer of loonwerker. Nu hadden we al een adres gekregen van een akkerbouwer maar hoorden gisteren dat die al voorzien is van personeel deze zomer. Dus is mijn vraag: weet iemand nog een leuk adres voor me? Het liefst in Alberta, maar andere staten zijn ook goed.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Hier zijn al meerdere topics over geweest, snuffel maar eens even wat rond, geheid vind je wat.... 😉
JD5620
@henrikdw kan je niet op een landbouwschool vragen ?? Die hebben meestal nog wel wat addressen
henrikdw
@JD5620 Ja dat heb ik al gedaan, maar deze hebben alleen maar adressen voor melkveebedrijven:-(
JD5620
@henrikdw waren er geen grote melkveebedrijven bij die veel zelf doen dan?? 2 jongens die bij mij in de klas zaten, waren ook bij een melkveebedrijf maar zij deden daar alleen trekker werk. 😄 een plekje zoeken valt goed tegen meestal zijn het maar een paar waar je terecht kunt, of ze zijn al bezet 😞

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3