Valtra adbleu

Hallo onze nieuwe valtra n113 zakt met de 1000 toerenaftakas van 2500 naar 1200 wat niet klopt nu dacht ik dat het aan de adbleu lag en hebben er dus nieuwe in gegooit alleen merken we er niks van weet iemand wat er aan de hand is.

Deel dit topic

Reacties

dirkie ten hove
Met mixen dan
jehan
Waarom vraag je dat niet aan de dealer ..zit garantie op de trekker
jehan
Aha kan in de computer zitten .hebben jullie het aftakas toerental geblokkeert soms
dirkie ten hove
@jehan als het in de computer zit dan kunne wij er weinig aan doen nee het lijkt alsof deze dingen alleen bij ons gebeuren.
jehan
@dirkie ten hove hebben jullie er een arm console in zitten
Fast Eddy
Is het geen 1000 E?
dirkie ten hove
@jehan @Fast Eddy nope beiden nie
jehan
@dirkie ten hove ow dan kan ik je net helpen ..toch de dealer maar bellen
dirkie ten hove
@jehan jep wordt denk wel maar ja bedankt voor het mee denken
jehan
@dirkie ten hove geen dank ..laat je nog horen wat het is dan als ze het weten
jellie
Wanneer zakt hij terug? als je de aftakas inschakelt? of midden in het werk? zijn de brandstoffilters op tijd vervangen? heeft hij het wel goed gedaan?

kan zijn dat de filters vol zitten en niet genoeg brandstof doorlaten...
ValtraT202
@jellie dat ding is net nieuwe hahaha
daan knol
@dirkie ten hove Mooi kloten, kunje nu geen mestrijden?
dirkie ten hove
@daan knol nee kloten gaat morgen naar oost
En wat doet die op 540 / 750 ?
dirkie ten hove
@StijnTheDeereDriver op 540 loopt die van 2500 naar 2000 op dunne mest hele dunne
Even off topic: ik wist niet dat moderne trekkers nog tot 2500 toeren konden gaan, ik dacht dat ze allemaal gelimiteerd waren..
Blijkbaar klopt er toch wat niet, naar de dealer ermee en zo snel mogelijk nu de garantie nog geldig is en aan de testbank met die luie ezel!
mdoornekamp
Hoe groot is je mixer? wat voor trekker had je er eerder voor staan? Het kost wl vermogen om 1000 cub mest te verplaatsen. ik heb wel eens een JD 7800 dood zien gaan voor een mixer. Dunne mest mixed denk ik zwaarder dan dikke omdat het sneller rond gaat
walker1
Lekker de dealer bellen en die het laten oplossen als de trekker nog in de garantie zit. Hier roept toch iedereen wat anders.
hoest
Staat hij ook op de e stand. Onze mf gooit de aftakas uit als hij op e staat en je geeft te veel motertouren
Payton
@ValtraT202

Toch hoor je het wel dat ze de filters etc vervangen na bijv. 100 uur, dan zijn de dingen een beetje opelkaar afgesleten/ingewerkt, miss dat dit hier ook aan de hand is.
dirkie ten hove
@mdoornekamp de mixen was dacht ik 90 cm maar wij hebben normaal er een cx 90 voor op de 750 en die kan wel volgas maar morgen naar de dealer en kijken wat er scheeld
pleh200
1000 aftakastoeren met mixen? Poe
Valtra-Fordpower
Als de kelder lekker vol zit met dikke mest is er niets raars aan, het kost gigantisch veel vermogen om die mixer op 1000 toeren te krijgen.

dat ie weg zakt tot 1200 toeren is trouwens wel erg weinig, maar het koppel bij deze trekkers zijn altijd erg laag toerig.

Lekker op 540 blijven mixen dus. 😉
boer
Het adblue is alleen een nabehandeling om de uitstoot te verlagen maar zou kunnen als de adblue op is dat die minder gasolie gaat inspuiten maar als die vol zit moet die gewoon het volle vermogen geven gewoon dealer bellen en voor de vermogenstester dan weer je het snel genoeg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
25
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
1