Illustratie van:

International 856 XL - probleempjes

Heren,

Ik heb aan mijn inter 856 xl de volgende twee problemen±
- bij de brandstofpomp (zie de lees meer link) lekt uit het grijze tuitje waar de pijl bij staat brandstof als de motor loopt, weet iemand hoe ik dit kan verhelpen, ik kom hier niet helemaal uit.
- verder heb ik het probleem dat mijn hydrauliek, in mijn geval de hefinrichting stotterend werkt en als de olie warm is werkt hij bijna helemaal niet meer, en gaat ook het sturen zwaar bij weinig toeren. Ik heb er al nieuwe olie ingedaan en filters schoongemaakt, maar dit hielp niet. Wat kan hier de oorzaak van zijn? zou er een nieuwe oliepomp opmoeten en zo ja, wat kost mij dat?

Alvast bedankt voor jullie reacties

Deel dit topic

Reacties

D7207C
Die van de hydrauliek? ja!
erik9831
Door warmte word olie dunner en vloeibaarder, dus zou het inderdaad wel eens kunnen dat de pomp dan intern tekenen van slijtage vertoont waardoor hij minder goed gaat werken.

Voor het boutje zou ik zeggen, doe er een dichting rond of heb je dat al geprobeerd ?
D7207C
Het is geen boutje, het lekt uit het grijze nippeltje als je de foto goed bekijk, zie je dat er ook precies een druppel uitspettert.
jo845xl
Als jij sens-o-draulic hebt zou het best kunnen dat de lift niet goed werkt als de stuurinrichting ook niet goed werkt . De 2 systemen werken namelijk samen .
Olie van stuurinrichting word ook gebruik voor de stuurkring van de lift .
Dus zoals sommige hier al aangeven -> de pomp .
tone29
@D7207C beste meneer,

die kleine tekens hebben wij ook gehad met onze 856, bleek dat de olie op de achterbrug niet op pijl is. moet je snel bij zijn. wanneer dit niet zo is blijft de pomp door pompen en loopt ie droog. als je bang bent dat je de achterbrug olie kwijt word, dan kan dat bijv. tussen de hefdeksel komen. draai dan onder de linker trap, een bout uit het blok om te kijken of de olie daar nog aan pijl is, daar mag zowat niks uit komen, wanneer de olie daar uit komt, dan loopt er achterbrug olie via de hefdeksel het circuit in.
D7207C
@Gerrit inter waar zie jij dat op marktplaats? ik heb zitten kijken maar kan ze niet vinden...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 856 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
322