Illustratie van:

David Brown 1210 - Start problemen david brown

Hallo,

recent is m'n contactslot ( met voorverwarming ) stuk en heb reeds een nieuwe besteld. Maar kan eventjes duren. Weet er iemand hoe ik hem aan te praat moet krijgen zonder contact slot ? Zodat ik m'n land al kan bewerken ?
Aan het contact komen 6 draden toe

Deel dit topic

Reacties

robert_fendt
Wij hebben een 1210 met een kapot startrealais oid, op dit moment starten wij hem door een schroevendraaier tussen de 2 bouten van de startmotor te houden.
valmet6400power
Quote @robert_fendt:
2 bouten

Dit zorgt ervoor dat het stroomcircuit voltooid wordt en de startmotor stroom krijgt. Wanneer de motor dan draait moet je de schroevendraaier weer weghalen anders draai je je startmotor stuk.
cooperke100
Ok is gelukt , bedankt , heeft wel wat vonken !!

thankx
valmet6400power
@cooperke100

Hopen dat je slot snel komt, dat is makkelijk haha
cooperke100
Heb er al een nieuwe batterij in gestoken + alternator en nu dit stuk.

eind van het jaar doe ik hem weg , te groot voor m'n land , ga een minitractor en ploeg kopen
Maikel MF
@cooperke100

Zo is het altijd wat, bij ons begon het ook met een startmotor 2 jaar daarna 2 nieuwe achterbanden en 2 jaar daarna motor moeten reviseren en weer een nieuwe startmotor moeten plaatsen.
paulusmahandel
Bied maar aan met vraagprijs en foto
jaappaulusma@yahoo.co.uk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 1210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5