John Deere 920 - Hef zakt niet meer

De laatste tijd als ik tractor start dan gaat de hef wel omhoog maar zakt niet. elke stand al probeert en op de hef regeling zat eerst ook meer weerstand nou lijkt net of er iets af is gebroken wat kan da zijn?

Deel dit topic

wetering_

Reacties

deutznoud
Kan het zijn dat er diepteregeling opzit en die omhoog staat?
JD3010
Heb je niet je daalsnelheid dicht staan? Daar zal je waarschijnlijk al wel naar gekeken hebben. Daar binnenin weet ik niet hoe dat allemaal zit.
Wimsumar
Beste Wetering_: Je schrijft: "als ik tractor start dan gaat de hef wel omhoog maar zakt niet".

Dan zakt de hef wel tussentijds. Hoe kan dat?

Heb je wel of geen 'gewicht'( werktuig) in de hef?
Is de bedieningshendel los van het asje geraakt?
wetering_
Daalsnelheid al naar gekeken en diepteregeling alles al geprobeerd maar niks werkt. ik dacht ook al asje aan binnenkant en hij zakt wel maar dat doet ie al zo lang ik hem heb
JD3010
@wetering_ Dat zakken is vrij normaal, dat doen er heel veel. Misschien dan toch het hefdeksel eraf halen en kijken wat er evt. niet goed is. Dan kun je ook gelijk de afdichtingen van de ventielen vernieuwe. Dan zakt die ook niet meer.
wetering_
@JD3010 ja da gaan we waarschijnlijk ook doen maar misschien da iemand weet hoe het kan?
Snaky Bill
Effe : @ Tjerk , een mailtje geven die weet alles van de john deere 920, ken een klein dingetje zijn soms good luck
guy s
Ik weet niet hoe het met dit type JD zit maar ik heb op het forum al een paar keer gelezen dat dan het retour filter vuil is .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!