Meisje (17) sterft onder tractor, bestuurster bromfiets zwaargewond

In Boortmeerbeek is vanmiddag een 17-jarig meisje om het leven gekomen bij een ongeval met een tractor. Dat meldt het Leuvense parket.

Sterkte voor de nabestaanden!

Deel dit topic

Reacties

JD 6430 The Best
Sterkte er maar mee! ik had niet graag in die trekker chauffeur zijn schoenen gestaan 😞
tractorquintentje
Sterkte voor beide partijen!
John Deere 8345r
Strekte voor de nabestaande!
guldner75
Wat een reactie s er onder....
erik9831
Sprake van een dodehoek ongeval ... Natuurlijk zeer spijtig dat zoiets gebeurd. Zeer drukke weg, tot 1 van de drukste in heel Vlaams-Brabant. Dit is toch vlakbij ... spijtige zaak
fendt926-820power
@guldner75 idd, dan heb je de reactief op fb nog niet gelezen. Daar begint de bal weer te rollen; enkel 's nachts laten rijden, al die jong manne da zo bruut rijden, ... Daar wor ik persoonlijk slecht gezind van, van dergelijke reacties.
brauheist
@guldner75 idd jaah..
tractorquintentje
@fendt926-820power maakt mij ook niet beter gezind. Probleem bij zulke mensen is, dat het nooit goed is. Om maar het stomste voorbeeld te geven: de snelheid. Als ze erachter moeten hangen, moeten ze ineens 80km/h rijden; maar na zo'n ongeval praten ze ineens van overmatige snelheden, waarbij 40km/h gereden wordt...
Boemrang
Sterkte aan de nabestaande...
erik9831
@guldner75 Moeten er wel bijzeggen dat het laatste nieuws nogal vrij vaak van die idiote mensen aantrekt die denken dat ze alles beter weten.
Sanderford
Sterkte voor alle nabestaanden....
jopiebest
@guldner75 is altijd zo en zal ook nie anders worden!
JD 6110
Oh klote weer dit. Zou je dochter ma zijn. Brrrrr... voor de chauffeur tevens ook vervelend. Sterkte iedereen.!
worteljcb
Sterkte..
mf 6150
Sterkte voor de nabestaanden, maar wat een kut reacties meteen weer, ze zijn er niet bijgeweest en kunnen dus niet oordelen. Maar nee het is gelijk weer zeiken op de boeren! Ik ben op school de enige boerenzoon en daar worden de boeren ook iedere keer afgezeken maar men vergeet dat wij voor hun vreten zorgen! Als ik ze dit dan vertel zijn ze stil en blijft het ook stil, ze weten gewoon niet waar ze het over hebben.

Rijden tegen een hoge snelheid en vaak jonge gasten die tegelijk zitten te bellen.

Er zijn zeker geen auto bestuurders/fietsers/bromfietsers enz. die zitten te bellen?

Gevaarlijke toestellen die tractors en soms bestuurd door kinderen.

Kinderen op de weg?

Die dingen worden belachelijk groot, duwen je zonder pardon van de weg en racen vlotjes aan 70 per uur door de bebouwde kom ... een tractor hoort op het veld!

70km/uur?
Wimsumar
Beste T.F.-ers: Hartsgrondig moet ik altijd vloeken bij het lezen van zulke berichten hoe nu deze keer 2 ongetwijfeld oogstrelende jongedames, wellicht onbevreesd maar toch zo kansloos en noodlottig bij verkeersongelukken betrokken raken.

Heel veel sterkte wens ik de naaste familie, vrienden, bekenden toe.
Landini 6500
Heel veel sterkte de komende tijd familie vrienden en
bekenden, en de trekker chauffeur.
ricooo12
Veel sterkte voor alle !
jd4050
Veel sterkte toegewenst...
JD5620
Veel sterkte voor alle betrokken.
JD5620
gypCaseXL
Zeer treurige verhalen. veel sterkte gewenst aan zowel de nabestaande als de trekkerchauffeur
john deere 1120
De reacties eronder zijn schandalig de meeste van die mensen die reageren kennen de wetgeving over tractoren niet eens en toch weten ze het allemaal beter. Er staat zelfs een reactie met erin verbieden die boeretractoren, hoe denkt die man dan aan zijn eten te geraken??
JD6930
Quote @JD 6110:
Oh klote weer dit. Zou je dochter ma zijn. Brrrrr... voor de chauffeur tevens ook vervelend. Sterkte iedereen.!

Je zou maar de bestuurd(st)er zijn van de scooter of trekker. 😉

De reacties zijn weer van de zotte! ''Tractors horen in het veld'' Ja en hoe komen ze daar? Juist, via de weg!

''tractors komen hier met 70 km/h voorbij'' Ik weet niet hoor maar ik ken geen enkele trekker die 70 km/h kan(Misschien de grootste Fendt?) en al zeker niet zo'n type JD met container, tenminste, ik neem aan dat dat de betrokken combinatie is...

Slechts enkele van de mensen die onder dat bericht reageren beseffen dat een trekker met wagen als een Vrachtwagen met oplegger gezien moet worden, DUS dat ook die een dode hoek hebben. Ik wil geen vooroordeel geven, maar ik schat dat dit een ouderwets gevalletje ''geen geduld'' van de 18 jarige scooterbestuurdster is. Triest voor de vriendin die nu het leven heeft moeten laten!

Bij deze ook heel erg veel sterkte toegewenst aan de vrienden en familie van de overledene en de betrokkenen van dit ongeval!
jeroen13
Juist die gene die daar op reageren zijn de mensen met vel tijd en meestal een leasing wagen van het werk en als ik 1 ding weet is het dat ik met mijn autotje voor hun slee uit de weg moet zoo niet rijde ze me in de kant. En juist deze personen gaan zeggen dat tractoren weg piraten zijn? Ik doe men werk en ik wil ok optijd gedaan hebben maar het verkeer wordt net gevaarlijk door hun ondoor dachte maneuvers oh ik kan nog eve voorbij de 2 auto's en de boer met stro wagens dan ben ik rapper aant rood licht. Dan onderschatte ze de lengte van u combi knalle bijna tege de tege ligger aan maar doen wel allerhande gebare da ik ne zot ben en hun midde vinger omhoog steken. Zoude die mense dan ni van de baan af rijden?
NicolaasK
Sterkte aan de nabestaande.....
deutz d25
Ik vind de reacties die op die site geplaatst zijn wel heel erg. Waarschijnlijk is het voor diegene die op de trekker al erg dat hij zoiets moet meemaken.
inspecteurfendt
Zeker sterke voor de nabestaanden. ik heb het gelezen in de krant.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
28
DEELNEMERS
25
WEERGAVES
0