Mc-Cormick D 324 - Versnellingsbak olie

Beste T.F. leden.

Hoeveel liter en wat voor olie gaat er in de versnelling bak van de cormick d 324, kan het op konedata op via ihcparts niet vinden.

Graag jullie reactie

Deel dit topic

Mc Fendt

Reacties

Wimsumar
Beste Mc Fendt: Op IHC Parts, documentatie:

[url]docs.google.com/file/d/…]

Blz 4: "Inhoud transmissiehuis: 24 liter".
Blz 5: "Transmissieolie: SAE-90.
Blz 8: Niveauplug bij rempedalen, onder de treedplank.
mestyle
Tis minder geloof ik en ik zo persoonlijk voor een 120/140 gaan
ErDee
@mestyle waarom zou 90 niet voldoen?
old man jose
@ErDee
Wil ook eens wat zeggen denk ik, als men in een streek woont waar het altijd warm is okay dan is 120/140 het overwegen waard maar hier volstaat sae 90 uitstekend.
b450
Ik zou er zeker niet een te dunne olie op doen.... heb ik ook gehad... alleen maar lekkerij. Zeker als je hem gebruikt voor rond ritjes en zo...
mestyle
Voor mijn gevoel was de olie die eraf kwam bij onze 324 dikker als de 99 wat erop moest. Vervolgens dikkere olie olie opgedaan en met rijden ook prettiger
Mc Fendt
Er ging een liter of 18 in, heb bij mechanisatie gewoon achterbrug olie gehaald en de stoppen met speciale witte tape gedicht, bedankt voor jullie reacties!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!