Illustratie van:

Massey Ferguson 265 - Clignoteur

De knipperlichten van de MF werkte niet meer nu heb ik de clignoteur eraf gehaald. Alleen weet ik niet of ik kan doormeten of hij stuk is.

Deel dit topic

Reacties

TE20
Knipperden ze niet meer of helemaal geen licht ?
kijk of de stroomdraad op de clignoteur onder spanning staat. Als dat zo is zal die wel kapot zijn.. Lijkt me onwaarschijnlijk dat alle knipperlichten zouden kapot zijn, je kunt dat ook testen door ze rechtstreeks te verbinden
knootje
@TE20 De knipperlichten doen helemaal niks meer. Rechtstreeks doorverbinden heb ik ook gedaan maar had geen resultaat. De clignotuer maakte wel een knarsend geluid als je de schakelaar van de knipperlichten omzetten. Weet jij of de schakelaar van de waarschuwingslichten ook iets met de clignoteur te maken heeft?
Payton
@knootje

Het lijkt me sterk dat ze een aparte voor de waarschuwingslichten maken, als je de kabels volgt als dat mogelijk is weet je het zeker. Wat bedoel je met rechtsstreeks doorverbonden?
knootje
@Payton Ik heb het draad dat naar de input van de clignoteur verbonden met c, c2, c3 maar geen resultaat. Er staat wel stroom op het draad dat naar de input gaat.

Deze clignoteur heeft 6 poorten:
31= aarde
49= input
49a= output
c= lamp 1
c2= lamp 2
c3= lamp 3

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 265 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2