Deutz-Fahr Agrostar 6.08 - Radio en luidsprekers

Hallo,
Ik wou een nieuwe radio (laten) installeren in onze deutz omdat deze altijd kraakt , maar volgensmij ligt dat ook aan de luidsprekers.
De radio installeren zal geen probleem zijn maar ik wou ook nieuwe luidsprekers en nu zie ik verschillende afmetingen als ik er een wil kopen, ze zijn ook allemaal rond terwijl die beschermkappen in de deutz vierkant zijn.
Weet iemand of ik er gewoon luidsprekers in kan zetten die de meeste mensen in hun auto zetten?
Dus dat ik gewoon luidsprekers koop in auto5 (een zaak waar mensen hun autos laten repareren maar je kan er ook radio's enz.. laten installeren ) of gaan die niet passen?
NHfan97

Reacties

Boemrang
@NHfan97 Eerst de oude luidspreker er uit halen en goed opmeten, dit zal je waarschijnlijk ook nog wel lukken, dan kun je gaan zoeken op internet of je gaat naar een autozaak toe waar ze dit spul ook weer verkopen, vergeet dan niet de oude luidspreker mee te nemen, succes is zal dan niet uit blijven.... 😉
NHfan97
@Boemrang Ja maar als ik dan geen nieuwe vind kan ik die ouwe er terug in gaan monteren..
Maar er zal niks anders opzitten zeker? 😛
Bedankt 😄
Boemrang
@NHfan97 Wil je goed geluid krijgen dan zul je er toch iets voor over moeten hebben...
Je kunt natuurlijk ook zelf gaan zingen, maar als dit een succes wordt???? 😃
d832
In de tijd dat je dit bericht getypt hebt had je ze eral uit kunnen hebben.
NHfan97
Ik wil ze er gerust uithalen hoor maar ik bedoel gewoon als ik ze er niet terug in krijg heb ik helemaal geen geluid meer .. dat is mijn probleem .
NHfan97
@Boemrang haha ja dan heb ik liever een radio 😃
marco steyr
Laatst in de fendt van mn oom ook nieuwe radio + speakers laten maken door het lmb. Waren ook vierkante speakers, weet zo gauw het merk niet..
Ronijn
In een Starcab cabine zitten vierkante speakers met een doorsnede van 10 cm. Dat zal in een Agrostar waarschijnlijk niet veel anders zijn.
Je kunt ze er makkelijk uithalen: Schroefjes van de afdekkapjes los draaien en daarna de schroefjes waar de speaker mee vast zit. Dan de 2 draadjes los en klaar. erin zetten gaat net zo makkelijk, maar dan in omgekeerde volgorde. Succes 😉
NHfan97
@Ronijn Bedankt !
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.08 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!