John deere 2040s aftegas hendel valt steeds omlaag

Hallo

De aftegas hendel van een john deere 2040s
Valt steeds oolaag bij aanschakelen
Deze john deere heegt sg2 cabine

Weet iemand hoe dit kan

Deel dit topic

Reacties

Nick421
Aftegas? Onze trekkers hebbe alleen maar een aftakas?
JohnD5820
Strooitouwke er om
BartFarming
Wij hebben bij de 3350 een stukje ijzerdraad bovenaan wat je er om kunt doen zodat hij blijft hangen
@BartFarming Je zou hem natuurlijk ook kunnen repareren.
3130ls
Zal wel een kwestie van een veertje zijn denk ik
BartFarming
@tractorliefhebber Dat ding is al aardig afgeschreven 😉 Staat niet op ons eigen bedrijf hoor, wij hebben enkel Fendts 😃 Maar wij doen samen met de buurman (is familie) met een aardig aantal machines en daar kom ik dus ook wel eens maar ik hoef toch nooit met dat ding te werken behalve als ik iets nodig heb en van de 3350 iets af moet koppelen als het er nog achter hangt 😉
@mark844s Heb je zelf eigenlijk je topic bekeken? Een spelfoutje oké maar dit slaat nergens op.
Op hoeveel toeren doet hij dat ? bij de 3640 op de zaak doet de aftaks dat soms ook. en dat doet hij dan bij de 1000 toeren aftakas? er zit in dat gleufje ook nog een randje en dan valt hij voor de 1000 toeren daar in blijft hij wel staan. ik geef dan nix geen gas en de hydroliek zet ik ook stil dan gaat datbest. en dan pas druk er op bv voor de pijp van de stroverdeler of voermengwagen .en dan gas er op teminste dat zijn mijn ervaringen. of er gewoon een staafje er tussen maar dat is niet het beste haha
@johndeere6910forever Zou je aub leestekens willen gebruiken? Ik kan er eerlijk gezegd geen touw aan vast knopen wat je nou schrijft.
Husqvarna
Kan ook oliedruk zijn, lekke o-ring of iets dergelijks.
mark844s
Met deze informatie schiet ik niet veel op
mark844s
Bel wel naar de dealer heen
deeremeneer
Er zit gewoon een arretering in het schakeldeksel. Wat ook nog wel eens gebeurt is dat de spanstift onder de cabine in dat aluminium heveltje breekt. Dan duwt hij de stang net niet ver genoeg meer om hem in de vergrendeling te drukken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0