International 844 S - remmen

Ik heb de dichtingsringen van mijn remmen vervangen. Het zijn remmen zonder regelbouten. Maar nu zit ik met het probleem als ik rem en ik laat de rem los, dan blijft deze onder druk staan. Pas als ik de ontluchtingsnippel los draai komen er een paar druppeltjes olie uit en kan ik de schaal maar het wiel aan komt met veel moeite verdraaien en dit aan beide kanten. Komt dit in orde als ik er een eindje mee ga rijden en een paar keer rem of is er meer aan de hand? Iemand enig idee wat er mis kan zijn? Alvast bedankt!

Deel dit topic

Steven B

Reacties

wvdh
Zit het niet gewoon in de hoofdremcilinder?
ramrod
Misschien kun je eens proberen de leiding bij de hoofdremcilinder los te draaien. Kijken of de rem dan ook terug komt. Zo niet, kan het zijn dat de leidingen bijna verstopt zijn, anders ligt het waarschijnlijk aan de hoofdremcilinder, zoals @wvdh ook al stelt.
IHJan
Kijk eens bij de hoofdremcilinder of de pinnetjes wel weer naar achteren gaan als je de rem loslaat, anders blijft de rem in werking. De pinnetjes moeten naar buiten komen als je de rem intrapt. Anders uit elkaar halen en gangbaar maken.
ROBERTIHC
Zeker weten dat ie op de rem blijft staan? want van un paar druppeltjes blijft hij volgensmij niet op de rem staan. en het is zo dat je de wielnaaf van un inter met natte remmen bijna niet met de hand kunt verdraaien, bij droge remmen is dit wel het geval.
Steven B
Ik heb tussen de bouten van de wielnaaf een koevoet gestoken en heb geprobeerd met mijn volle gewicht er op gaan te hangen en zelfs dan komt er geen beweging in. De pinnetjes gaan nog goed in en uit zodus hier kan het denk ik ook niet aan liggen.
Heb al de leidingen met perslucht leeg geblazen, zodus verstopt kan ook al uitgesloten worden.
Volgens mij gaat het ook de hoofdremcilinder zijn.
Ik heb wel een revisiekit gekocht en erop geplaatst een goed half jaar geleden. Daarna heb ik er nog mee gereden en toen remde hij nog. Zodus zou ik het raar vinden dat het in de hoofdremcilinder zit, maar ik kan niks anders meer bedenken dan dat de fout daar moet zitten. Heb hem nu eronder uit gehaald en ga hem morgen eens goed nakijken.
Steven B
Ik heb een nieuwe hoofdremcilinder gestoken en het probleem is opgelost! Bedankt voor de reacties!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!