Illustratie van:

Fordson Super Major - Hef probleem?

Ik heb thuis 3. fordson super majors te staan, alleen werkt van de ene de hef niet. Hij heft wel, maar heel langzaam en zonder druk of kracht, En naar beneden hetzelfde. Geen idee wat het is, het hef deksel en de pomp zijn al vervingen door een andere die wel hoort te werken. Ik heb er niet heel veel verstand van dus als iemand raad weet, ik hoor het heel graag. Ik heb geen idee waar ik minnaaroet kijken.
Ik heb ook nog een oude wandkaart van de Achterbrug, dus het zou wel moeten doen zijn.

Ik hoorbhet erg graag.

Deel dit topic

Reacties

groenvinger
Hoe is de olie?? van die tractor aan de onderkant zit een filter deze zit vast met volgens mij 5 bouten alleen het probleem is dat alle dan uit de achterbrug moet plusminnus
60liter
Wat bedoel je met alles?
De pomp en de olie? Ik heb em vandaag opengehaald, olie eruit pomp eruit. Zie het filter wel liggen Door een gaatje. Ik hoef niet perse alles eruit toch, je kan toch gewoon diesel door het gat gooien. En het stroomt eronder wel weer uit. Of kan dat niet?

Alvast bedankt voor de hulp

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!