Illustratie van:

Ford 7740 - toerental moter en aftakas

Goedendag

Ik heb een probleem met mijn ford 7740 sle
Ik was onderweg en zo in eens gaf die geen motortoeretal meer aan en laad de accu niet meer op en hij gaf fout code e27 aan weet iemand wat het probleem is?

Mvg jarno hartkamp

Deel dit topic

Reacties

63ermajor
Misschien zelfde probleem als bij deze link: tractorfan.nl/topic/18281/
Dynamo defect of bedrading van dynamo los. (goede massa van dynamo??) succes
nhmonteur
Waarschijnlijk je dynamo kapot, of de draad op je W aansluiting op de dynamo is er af. E27 geeft inderdaad aan dat er motortoerental aanwezig.
Dus kijk je W aansluiting ff na op je dynamo (witte draad)
Zit dit nog goed, dan is je dynamo kapot.
jarno-hartkamp
@nhmonteur maar het lampje van de accu brand niet
jarno-hartkamp
@nhmonteur klopt het dat als die uit staat op alle drie de draden stroom staat?
nhmonteur
@jarno-hartkamp Nee klopt, je toerental van je dashbaord word gemeten op de W aansluiting van je dynamo. Het kan zijn dat deze W aansluiting defect is maar dat je dynamo wel gewoon bij laad. En daarom gaat ook je lampje niet branden.
Dus als je draad goed zit bij de W aansluiting en je hebt nog steeds geen toerental op je dashboard, dan vervang je dynamo maar, dan is het probleem opgelost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7740 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!