Illustratie van:

John Deere 3040 - hydroliek pomp

Ik zit nog steeds met een tikkerende hydroliekpomp bij onbelaste toestand van de pomp bij ongeveer 1000 tot 1500 toeren bij gebruik van hydrauliek is het tikkeren over.
We hebben de plunjers gecontroleerd de 8 schijfjes en veren (klepjes) vervangen de klepjes met de kogeltjes waren nog goed.
Wat kan het probleem nog zijn ? ik vroeg mij ook af wat de lange pen in de pomp voor functie heeft, weet iemand dit is een pen van ongeveer 10 cm met een veer lijkt ook soort klep of afsluiter ?
tussenas rubber is trouwens ook al vervangen

Deel dit topic

Reacties

joozt
De Hydrauliekpomp van de 3650 op het werk tikt ook al jaren. Is al meerdere keren naar gekeken maar volgens de dealer kan dit geen kwaad. Pomp komt ook gewoon aan zijn liters en druk en het is in de jaren nooit slechter geworden.
rhoe
Klopt ja we hebben liters en druk ook keer gemeten en was ook goed en genoeg opbrengst tis gewoon erg irritant en zou het er graag uit halen
JD3010
@rhoe Het kan zijn dat er 1 ventiel iets doorlekt. Dan gaat de pomp ook klapperen.
haasjeRens
Is je trillingsdemper niet versleten daar gaan ze ook van rammelen..
JD3010
@haasjeRens Die heeft hij al vervangen, zie zijn laatste regel.
haasjeRens
Foutje niet goed opgelet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
11