Kleine pakken pers

Beste TF'ers
Heeft er iemand een nederlandstalige handleiding liggen van een kleine pakkenpers? Ik heb een Gallignani 7100 en 7190,dus liefst van Gallignani. Een handleiding van een andere pers met Rasspe knopers is ook zéér welkom. Ook andere informatie van bv. storingen verhelpen mag je laten weten. Voor degelijke informatie wil ik wel een vergoeding geven.
Dank bij voorbaat,Kertsrunner

Deel dit topic

Reacties

basia
@leo en irm heeft misschien iets voor je ; heeft ook nu een Galignani pers .
leo en irm
Klopt wat wil je weten
kerstrunner
@leo en irm : Alles
kerstrunner
@leo en irm Heb jij een handleiding?
leo en irm
Ja moet ik effe opzoeken want??
kerstrunner
@leo en irm Momenteel niks speciaals,ik zou het gewoon graag bij de hand hebben voor bij het onderhoud de afstelgegevens te kunnen raadplegen. Ook voor als er iets mis gaatwat ik niet opgelost krijg,dat ik eens kan kijken of er iets van in staat. Zie jij het zitten om dat te kopiëren en op te sturen?
leo en irm
@kerstrunner dat wil ik wel doen alleen moet je even geduld hebben tis erg druk op dit moment

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2