Illustratie van:

Giant V451T - Foto's onder de kap van hydro pomp enz.

Ik ben op zoek naar een paar duidelijke foto's van de hydro pomp (en typeplaatje aan de rechter kant van de pomp) van een giant V451T. Ik zie overal mooie foto's van de buitenkant, maar kan geen foto's vinden van de binnenkant.
Wie wil een paar mooie foto's daar van maken? Het liefst van meerdere giant's 451T's

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

johndeere6230
Waarvoor heb je dat nodig dan?
timotje112
@johndeere6230 bedrijfsspionage 😉
Boemrang
Dan ga je gewoon op zoek naar iemand die zo'n ding heeft....
Gemakkelijker kunnen we het niet maken.... 😉
JD3010
@johndeere6230 Hij wilt hem vast sneller laten rijden. 😉
johndeere6230
@JD3010

bouw een kar zou ik zeggen dan 😛 klinkt een beetje verdacht "mooie fotos van de buitenkant, maar niet van de binnekant" dan denk ik dat is iemand van een ander bedrijf 😉
JD3010
@johndeere6230 Daar is tegenwoordig steeds een nieuwe topic voor nodig. Hoe kan ik mijn ..... sneller laten lopen, misschien is dit er ook 1 van.

Jij denkt dus aan bedrijfsspionage. 😄
ej-van-de-voort
Bedrijfsspionage gaat meestal veel makkelijker en minder opzichtig duidelijk. ik vermoed zo dat hier bedoeld word dat men meestal enkel mooie foto's van de buitenkant (in actie) heeft, maar zelden met de motorkap omhoog.

Makkelijkste en snelste weg is wel om er één op te zoeken, dan kun je ook precies de foto's maken zoals jij ze hebben wilt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant V451T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
4