Hydraulische aansluiting Fordson Dexta

Ik heb een houtklover met een hydraulische cilinder die word aangedreven door elektro motor nu wil de houtklover op mijn Fordson Dexta aansluiten nu heb ik gezien dat er een hydraulische aansluiting op zit maar weet iemand hoe ik dat kan aansluiten of wat ik er bij moet hebben om aan te sluiten

Deel dit topic

Reacties

bosmoat
Mogge heb ook een klover op mn dexta, heb de retour op de olievulplug naast de stoel gemaakt werk met ongeveer 800 toeren en doe ongeveer 1 cub per uur.
bij mij zit voor de stoel een hydraulic ventiel , hef laten zakken knop uittrekken hefhendel weer omhoog en er staat druk op je circuit wel werken met een regelblok op je klover mvg ,bosmoat .
bosmoat
Zou wel een foto willen toevegen maar dat lukt me niet vanaf deze tablet
oldtimergek
Ik heb je ff een pb gestuurd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0