Ahlmann AZ 150

Hallo wij hebben een ahlmann AZ 150 maar nu zijn we aan het kuilen en heeft hij geen vermogen meer lijkt wel of er lucht in het systeem zit en hij wil niet meer uit nu dacht ik zelf aan de stop magneet (spoel) zou dit kunnen.

Mvg Joep

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste JoepvanOOrt:
Quote @joepvanoort:
nu zijn we aan het kuilen en heeft hij geen vermogen meer lijkt wel of er lucht in het systeem zit

Of een kuilbult in het luchtfilter?
joepvanoort
Nee luchtfilter is schoon
Husqvarna
Misschien rommel in de tank, brandstoffilters dicht, en dan rommel wat er wel door is tussen die uitzetter op de brandstofpomp. Tank een keer goed leeg geweest?
joepvanoort
volle tank brandstoffilter is vervangen en de opvoerpomp werkt ook prima zekeringen heel maar hij loopt niet alleen slecht hij gaat ook niet uit als ik de sleutel terug draai
fendt 590
@joepvanoort het kan zijn dat de stop magneet vast zit.heb ik ook gehad met mijn liebherr kraan heeft de zelfde Deutz motor.er zit bij de magneet een armpje /hefboomje aan daar deed ik een touwtje aan en onder de motorkap door kon ik de motor uit zetten als ie het weer niet uit ging met de sleutel.Later kreeg ik de tip om in het dekseltje bij de magneet een klein gaatje in te boren en er WD 40 in te spuiten en dan even met kit dicht maken .dan zou de magneet weer gaan werken of los komen. en inderdaad dat werkte. het is te proberen.
Boemrang
Of gewoon de Ahlmann even bellen....
joepvanoort
@fendt 590 liep de moor toen ook slecht van uw kraan?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2