Illustratie van:

Fordson Dexta - motorisch

Hallo
we hebben een fordson dexta ..probeer hem aan de praat te krijgen alleen nu is het probleem starten lukt alleen dan blijft hij op vol gas draaien , reageert niet op uitknop en ook niet op gashendel .

groeten heino

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Loop het stangen stelsel maar een na, misschien dat hij ergens los zit, en kijk even of hij aan de pomp goed reageert...
Stapsgewijs actie ondernemen....
basia
Ik denk dat of de vacuumleiding is lek ; of het regelmembraam op de branstofpomp is defect ; waardoor de brandstofpomp op "vol" blijft staan .
Wimsumar
Beste HSchut: Zie ook topic:

tractorfan.nl/topic/63492/

Alle Dextatopics:

tractorfan.nl/machine/fordson/…
oldtimergek
Ik heb je een persoonlijk bericht gestuurd.
lutje-ford
Ik denk dat de regelateur van de brandstofpomp blijft hangen.
Als je de zijdeksel van de brandstofpomp verwijderd dan kun je in de brandstofpomp kijken ik denk dat daar een dikke laag troep in zit en daar hoort olie te zitten
hschut
Bedankt allemaal hoop hier mee wwer verder te komen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!