New holland m160

Mijn lift vanachter gaat snel omhoog en zakt maar heel traaf niet meer ik heb al de knopjes al geprobeerd en de lift werk ook niet meer precies wat kan ik hier aan doen ?

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
Eerst de vraag eens overnieuw stellen in het goed nederlands.
3130ls
Het boek opzoeken en kijken waar de knopjes voor zijn
driesvancauter
Zou dit eventueel de zekering kunnen zijn in de zekering kast de grote zekering van de lift maar kan je hieraan zien dat die zekering kapot is ?
driesvancauter
Weet iemand waar je de handboek kan vinden?
CaseCS130
Kans is groot dat je hem op trekkracht regeling hebt gezet....
driesvancauter
Hij zakt ook soms in eens van zijn eigen hoe kan ik de trekkracht regeling afzetten
3130ls
Meestal is dat een draaiknop met het tekentje van een ploeg erop volgens mij
Laten calibreren misschien?
HollandNew
Als het goed is, moeten er op het rechterpaneel boven het rechterspatbord in de cabine een paar draaiknoppen zitten. Bij de grootste daarvan staat een ploeg en aan de andere kant van de knop een werktuig op vaste hoogte. Misschien dat draaien aan deze knop helpt?
driesvancauter
Ik heb het net geprobeerd maar tevergeefs wat ik nu ook pa op gemerkt heb is dat als je de lift helemaal naar boven doet dat hij hydrauliek blijft pompen
Boemrang
@driesvancauter Morgen gewoon de dealer even raadplegen....
Is misschien maar een kleinigheid.....
staaf
Even kijken of de potmeter die buiten op de hefarm zit niet los zit of defect is. Zit volgens mij aan de rechterkant als je achter de trekker staat.
driesvancauter
@staaf het was inderdaad de potmeter die los zat bedankt voor de tip

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0