M3 regenpomp Baars-systeem

Hallo allemaal,

Ik zit er over te denken om een Baars-systeem aan te schaffen. Nu is mijn vraag, hoe groot moet de regenpomp zijn om het systeem op druk te kunnen houden? Wij hebben zelf een 30 of 40m3 pomp kan die dat aan?

Groetjes,
Jelmer Buunk.

Deel dit topic

Reacties

Is afhankelijk van het aantal sproeiers en de diameter van de nozzles. Maar ga er maar vanuit dat dit te weinig is. Minimaal zul je toch wel 100-150 nodig hebben denk Ik
radium45
@Jelmer Deere Ik heb meerdere baars systemen van 500 mtr lengte met dubbele sproeiers, 7 en 4 mm dacht ik, er is geen bron die dit water kan leveren. Heb een pomp van 250 M³. die moet eigenlijk gewoon uit een beek pompen.
fendtjuh
Mocht je nog sproeiers of losse slangen kunnen gebruiken, ik heb nog de complete slang en sproeiers van een Baars haspel over.
Jelmer Deere
@radium45

Wat is het kleinste type weet je dat? Dat is voor ons al voldoende. Gaat er puur om dat ik nu fulltime werk heb en ik wil oma niet de hele tijd het kanon laten verzetten. En zo'n grote heb ik niet nodig 😄
radium45
@Jelmer Deere Geen idee, ik weet alleen een beetje van groot spul.
Loeideutz
Koppel er een paar sproeiers af, tot je pomp groot genoeg is voor je systeem. Kun je niet beter 's nachts beregenen, dan heeft oma er ook geen werk mee.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2