Gezocht 1/2 duims hydrauliek leiding

Vanavond is er van mijn Cat D333C, ingebouwd in een sleepboot, een koel leiding gebroken. Het betreft een stalen leiding met een buitendiameter van 12,7mm (,50" Outsise) en ongeveer een meter lang. Wie weet waar ik in Noord Holland aan 1/2 duims Hydrauliek pijp 12,7mm uitwendig) kan komen en een aantal snijringen (tonnentjes?

Deel dit topic

Reacties

adje
Ik denk morgen bij de plaatselijke mechnisatie bedrijf
bert korving
Nét buiten Noord Holland

rsh-hillegom.nl/
casejxu
Weet njet waar je sta maar probeer groottechniek in winkel Purmerend of Heerhugowaard eens. Anders, pirtek bellen. Let wel pirtek schrijft, met een hele grote pen
paulusmahandel
Www.fluiconnecto.nl
deze mensen helpen je vast verder
Wimsumar
Beste MaartinZaandam: Zet er koper (waterleiding) tussen.
MartinZaandam
Pirtek lijkt mij een goed optie. Magazijn is dicht in de buurt en buigen kan ik zelf, zodat ze mij alleen de buis kunnen berekenen. Purmerend zit ook om de hoek. Alvast bedankt heren. Andere opties zijn nog altijd welkom. Als de één het niet heeft kan ik altijd nog een ander proberen.
Wimsumar
Beste CaseJXU:
Quote @casejxu:
Let wel pirtek schrijft, met een hele grote pen

Zouden ze dat ook doen als de klant met een eind pijp in z'n tengels aan de andere kant van de balie staat? 😉 😃
MartinZaandam
Voor nood zit er nu een 12mm koper leiding tussen, is dicht, maar niet optimaal, omdat er ruimte zit tussen de knelmoer en de buis. Ik zit net te kijken op de site van RSH Hillegom en zij schrijven dat ze al maatwerk leveren vanaf 1 stuks. Het voorbeeld heb ik nog, dus dat is ook een goede optie.
jellie
Elke lmb kan wel een 1/2 leiding voor jouw buigen met tonnetjes. desnoods persen ze een slang voor je. succes ermee
MartinZaandam
Iedereen bedankt voor de oplossingen en adressen. vandaag de leiding gemaakt in 15mm Hydrauliek buis. Nu is mijn inwendige maat 12mm (was 11mm) De bedrijven die ik heb gebeld konden wel 1/2 duims regelen, maar daar zat een prijskaartje aan. Ik heb nu de aansluitingen ook veranderd en alles in de 15mm knel gemaakt. Voor metrisch heb ik alle buigapparatuur en voor 1/2 duims buis had ik alleen de optie tussen rollen van 12mm of 14mm. beide had niet goed gegaan.

Groeten, Martin

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1