FOTO's GEZOCHT! Farmall d-430

Hoi! Ik ben student en ik moet voor een opdracht een tractor in 3D namaken. Mijn favoriet is de farmall d430 en ik heb er al een hoop foto's van gevonden maar ik ben op zoek naar net dat ietsje meer.
Dus ik ben op zoek naar foto's die dezelfde tractor langs alle kanten mooi en duidelijk laat zien (2 zijkanten, voor -en achterkant, elke kant langs 2 kanten schuin, de stoel van wat dichterbij (close-ups niet TE dichtbij), de bedieningen, andere details, ... noem maar op)

Of iemand in omgeving Antwerpen waar ik zelf de foto's mag komen nemen!

Deel dit topic

Reacties

1046
Vraag of er 1 in jouw buurt staat , ken je em zelf op de foto zette zoals jij em wilt hebbe
jordi 1455
Hier staan foto's tussen die je kunnen helpen

tractorfan.nl/pictures/type/…
tractorfan.nl/pictures/type/…
oldtimergek
Waarom persé D-430. Wat is het verschil met de 432,436,439 daar heb ik juist veel foto's van.
Van de D-430 heb ik zo een 7 foto's van gevonden in mijn albums. Doe maar persoonlijk bericht met email adres, dan stuur ik je die wel toe. En misschien kom ik er nog wel meer tegen.
ArtStudent
Iemand ook een idee van de afmetingen hiervan (of soortgelijk type?) (vb hoogte of diameter van het grote wiel, lengte van voertuig zonder extra's en/of hoogte van de bovenkant van de motor (het deksel, sorry, ik ken de technische term niet).
Met 1 afmeting kan ik de rest wel ongeveer afleiden.

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (ArtStudent). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0