Illustratie van:

Fendt 260 S - oliepijl achterbrug

Wie weet waar het oliepijl van versnellingsbak en achterbrug zit of is dat een geheel van een 260 S ?

Deel dit topic

Reacties

monteurtje
Lees het instructieboek eens voor je ermee gaat werken, dan weet je ook wanneer en HOE je onderhoud pleegt en dus waar olie te peilen.
Wimsumar
Beste Simca: Bij de 300-serie zit de peilstok aan de dop die op de vulpijp zit. De vulpijp zit links naast het achterdifferentieel. Vermoedelijk is dit hetzelfde bij jouw Fendt 260-S.

Hier nog een overzichtje van technische gegevens (ook oliehoeveelheden in de diverse reservoirs. Versnellingsbak/differentieel 24,4 liter(2-w.d.) of 26,4 liter (4-w.d.))

seo-li.com/pdf/…
fresheliciouss
@monteurtje aan jou reactie te horen, durf ikzelf op het forum nu al geen dergelijke vragen meer te posten.. ze zijn toch overbodig.. want je vindt aaaaaalles in een instructieboekje, en elke trekker heeft dit uiteraard 😄
monteurtje
@fresheliciouss

daar zijn instructie boeken ook voor om dergelijke vragen te beantwoorden. Maar er zijn maar weinig eigenaren en/of chauffeurs die ook maar 1pagina lezen van zo'n boek. Ja alleen om evt ooit eens een storingcode op te zoeken 😄
Wimsumar
Beste Monteurtje:
Quote @monteurtje:
instructie boeken

Hoe het met de laatste series (van 25 jaar geleden tot nu) is weet ik niet, maar Fendt instructieboeken zijn een crime om te lezen/gebruiken! Maar dit ter zijde.
Topicvraagsteller zal ongetwijfeld een tweede hands Fendt 260S (moet minstens 10 jaar oud al zijn) in bezit/gebruik hebben en niet zelden ontbreekt dan het instructieboek.
monteurtje
@Wimsumar

ook al is de trekker 20jaar oud hoort er ten allertijde een instructie boek bij te zijn anders mag je er officieel niet eens mee aan het werk. 😉

De instructie boeken van fendt zijn best duidelijk, daarentegen de boeken van CNH zijn echt t.... dingen om wat gevonden te krijgen dat geldt ook voor hun wp handboeken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 260 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
168