Banden dringend gezocht !! 10 x15

Dringend een paar banden gezocht van de maat 10 X 15 6 ply om op mijn Claas Pers Maximum (1964) te zetten, u kan me ook bellen op het nr 0471/030484
Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Ambetant: Direct naar de Bandenhandel gaan. Al is het voor deze toepassing ook maar om een stel vrachtwagenbanden.

trekkerbandenmarkt.nl/vrachtwagenbanden/…
weurding
Heb er 2 voor je liggen op 6 gaats velg in zeer goede staat mogen weg voor 100 euro, helaas woon ik in drenthe en het jij in het zuiden?
weurding
marktplaats.nl/a/zakelijke-goederen/… nieuw zijn ze ook niet duur, en op 5 gaats velg helemaal geschikt voor een claas pers van 1964
erik9831
Ik wil niet ambetant doen ambetant, maar als je dringend gezien hebt, dan ben je helaas fout geweest. Haast is nooit goed.

Er is namelijk op Tractorfan sinds een paar maanden reeds, een rubriek gemaakt om zulke dingen 'te koop (gevraagd)' te kunnen plaatsen.

dus sorry als ik nu toch ambetant doe ambetant.
ambetant
Ik snap wat je bedoelt....snif snif

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1