De eindjes aan elkaar zetten

Weet er iemand hoe men de bollen touw aan elkaar zet van een hooipers, in mijn geval staan de bollen touw op elkaar, het gaat hier over een Claas Maximum pers van 1964. ik weet wel dat het einde aan het begin van de te beginnen bol moet gezet worden en dat de bol binnenin vertrekt en het uiteinde aan de buitenkant zit..
Een leek in die zaken..

Deel dit topic

Reacties

deutz dx 470
Met een platte knoop wordt dat gedaan 😉
jan_case745
Aan elkaar knopen d.m.v. een platte knopp zodat de koord niet blijft hangen aan de naald
jan_case745
@deutz dx 470 net te laat
claasfan
Knup dr in
mf-6265
En de bovenkant van de bol een beetje open snijden zodat de ene bol mooi kan overnemen en de "verpakking" niet blijft steken en als je ze aan elkaar geknoopt hebt dan moet de de twee losse eindjes niet te lang laten zodat de knoop makkelijk door het oog van de naalden kan
christelthijssen
Link over rechts rechts over links dan heb je een platte knoop
ambetant
Bedankt MF-6265, dat was nu HET antwoord waar ik zat op te wachten, bedankt.
Mvg, Johan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3