Start probleem international 844S

Mijn 844s start niet meer, weggezet prima lopend, achterwaarts op talud, met niet te veel diesel in tank. Paar dagen later wel starten maar niet aanslaan.
Zag wel kleine luchtbel in primaire filterglas.Diesel bijgevuld en aanvoer leiding boven op brandstofpomp iets losgedraaid, stroomt diesel uit dus er is flow vanuit de tank..
Leiding bij verstuiver losgedraaid en starten : geen diesel..
Onderste plaatje dieselpomp losgeschroefd en starten: draait binnen in wel rond ,dus aandrijving pomp lijkt ok
Heb ook wel doorgestart met me andere trekker aan de startkabels, nog niks.
Wie weet raad???

Deel dit topic

Reacties

jo845xl
Welke leiding heb jij losgedraaid , deze die helemaal in het midden boven zit of de leiding vooraan op de pomp aan de kant van het tandwiel deksel ?

Je kunt ook eens proberen om het boutje dat op de pomp tussen de verstuiverleidingen zit eens los te draaien en dan te even te starten om te zien of er daar diesel uitkomt .
boMc
Losgedraaid heb ik de leiding vooraan die van het secundaire filter komt, In het midden bovenop is de retourleiding naar brandstofpomp, moet ikdaar ook wat mee?
Boutje tussen leidingen zal ik proberen, kan me niet herinneren dat daar boutje zit en ben nu niet bij trekker, Als daar dan geen diesel komt hoe zou dat dan komen?En als er wel diesel komt ,wat dan?
interman
Banjo bout die uit de tank komt losdraaien! Daar blijft altijd heel veel vuil achter als je de tank leeg rijd!
Filters der af draaien, leiding doorspuiten met perslucht.
filters controleren en schoonmaken want die hebben ook aardig wat vuil gepakt. diesel erin, kraantje open, diesel door leidingen laten lopen, daarna filters er op draaien, onderkant filter losdraaien, filters vol, boutje bij pomp los en vast, dan verstuiver los en starten maar.
hebbink
@interman i.p.v de filters schoonmaken kun je ze toch beter gelijk vervangen?
atlaspower
@hebbink voor die paar euro zal ik dat zeker doen
boMc
Boutje op pomp tussen de verstuiverleidingen heb ik losgedraaid, komt straaltje diesel uit. kraantje bij tank dicht houdt het op uiteraard.
Diesel komt via het primaire en secundaire filter de pomp binnen, dus is er flow, dus m.i. is er niks mis met het filter zelf, of zie ik dat niet goed?
Nog steeds geen diesel bij losgedraaide leidung bij verstuiver tijdens starten.
Blijkbaar bouwt de pomp geen druk op, graag meer ideen ?..
Wimsumar
Beste BoMc:
Quote @boMc:
ideen ?..

Misschien kun je met de tips in onderstaande topic iets?

tractorfan.nl/topic/49336/
boMc
Wimsumar, dank voor je tip, waar zit dat grof zeefje , ik heb geen aparte brandstof opvoerpomp.. (volgorde flow:tank-duofilter-brandstofpomp)
boMc
Ik ben er nog steeds niet uit, wat nog te doen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0